© © 2022 Nazilli Gündem

Özel Referans Hastanesi sağlık hizmetlerini aralıksız sürdürüyor

Nazilli Özel Referans Hastanesi, bölgesinde kendi alanlarında uzman hekim kadroları ve tecrübeli sağlık çalışanları ile Nazilli ilçesi başta olmak üzere Aydın il genelinde sağlık hizmeti vermeyi sürdürüyor.

Özel referans hastanesi, ilk olarak 2007 yılında tıp merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2011 yılında vermiş olduğu hizmetlerle bölgedeki en iyi, donanımlı hastanelerden biri olmayı başardı. Dünya standartlarında bir kalite anlayışını benimseyen Özel Referans Hastanesi, hastaların sağlık konusunda en iyi hizmeti almasını amaçlamaktadır. Ayrıca sürekli olarak yenilenmek isteyen ve son teknolojiyi destekleyen hastane, kaliteli hizmeti en uygun maliyet anlayışıyla vermektedir.

Genel poliklinikleri içerisinde barındırmakta olup, Nöroşirurji gibi özel bir birim ile kafa ve omurilik yaralanmaları, beyin kanamalarının genel tedavisiyle ilgilenmektedir. Gündüz mesai saatleri içerisinde genel poliklinik alanlarda hizmet veren hastane; mesai saatleri dışında acil servis birimiyle acil durumda olan tüm hastalar için 7/24 sağlık hizmeti vermeye devam eder.  Ayrıca yine 7/24 ambulans hizmeti de acil servisle birlikte donanımlı bir hizmet anlayışını birleştirir. Biyokimya, mikrobiyoloji ve radyoloji üniteleri hastalar için sürekli olarak hizmetlerine sunulur. Manyetik Rezonans, renkli Doppler gibi cihazlar sayesinde ileri teknoloji hizmeti hastalara sağlanmaktadır. Bu cihazlardan alınan imaj kayıtlarının dijital ortamlarda tutulması dolayısıyla tüm hekimlerin kolaylıkla erişmesi için kolaylık sağlanır. Herhangi bir hastalığın baş göstermesi sonucunda alanında uzman hekim, bu kayıtları inceleyerek hastayı yönlendirme imkanına sahip olacaktır.

Aktif bir çağrı merkezi bulunan Özel Referans Hastanesine istenilen zamanda iletişim kurma imkânı sağlanmaktadır. Böylece hastalar kendini daha güvende hissetmektedir. 2014 yılında TC Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek dostu hastane” unvanı verilerek, hastanenin ön plana çıkması sağlanmıştır. Dolayısıyla sadece yetişkinler için değil, bebekler için de son derece doğru bir seçim olan Özel Referans Hastanesi hizmetleri ile her zaman referans olmaktadır.

Özel Referans Hastanesi, dünya standartlarında kaliteli hizmet anlayışını ve güveni ilke olarak benimsemiş, modern ve teknolojik yapımız ile yaşam kalitenizi yükseltmeyi amaç edinmiş bir sağlık kuruluşudur.

Alanında uzman ve kendini sağlık hizmetlerine adamış doktorlar ve eğitimli personeli ile hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası ve teknolojik altyapısı ile sizlerin her türlü sağlık sorununda yanınızda olan bir güvencedir.

Nazilli ilçesinde 2007 yılında tıp merkezi olarak faaliyete başlayan hastane 2011 Aralık ayında 63 yataklı, 5 koroner yoğun bakım, 5 genel yoğun bakım, 6 yeni doğan yoğun bakım birimleri ile 5.000 m² kapalı alana sahip, bölgenin en konforlu hastanelerinden biri olarak hizmete girmiştir. Özel Referans Hastanesi şu anda ise 71 yatak, 10 genel yoğun bakım, 7 yeni doğan yoğun bakım birimleri ile Aydın, Nazilli ilçesinde sağlık hizmeti vermeği sürdürmektedir. Hastanede Covid-19 testleri de yapılmaktadır. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER