© © 2022 Nazilli Gündem

PEHLİVAN'DAN MUHTAR BAŞTAN'A SERT ELEŞTİRİ!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Meclis Üyesi Fatih Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden siyaset yaptığını iddia ettiği Nazilli Karaçay Mahalle Muhtarı Servet Baştan'a yazılı basın açıklaması ile cevap verdi. Pehlivan, "Siyaset değil, hizmet edin" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Meclis Üyesi Fatih Pehlivan, Nazilli'ye bağlı Karaçay Mahalle Muhtarı Servet Baştan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Büyükşehir hizmet getirmiyor' açıklamasına sert çıktı. Pehlivan, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Karaçay Mahalle muhtarının talihsiz, reklam kokan açıklamalarını hayretle okudum. Büyükşehir Belediyesince hizmet alamadığını söylemiş. Toplantıya katılmayacağını söylemiş, tabi katılıp katılmamakta özgür. Ancak Muhtar Bey, mahallende Büyükşehir’in yol ağında olan Hürriyet Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması geçen yıl yapıldı. Bütün altyapı hizmetlerini ASKİ Genel Müdürlüğü’nden kanalizasyon olarak da, su olarak da alıyorsun, aldığını da biliyorsun. Peki; bütün bu çarpıtma açıklama da neyin nesi? Görevi mahalle halkına hizmet etmek olan birine bu gerçek dışı ve asılsız açıklamalar yakışıyor mu? Bu açıklamaların sebebi ne? Siyaset yapmak hizmetin önüne geçmemeli, bu vesileyle sizi siyaset yapmaya değil mahallenize hizmet etmeye davet ediyorum"

VATANDAŞ DA TEPKİLİ
Karaçay Mahalle Muhtarı Servet Baştan'ın paylaşımına bir tepki de vatandaşlardan geldi. Muhtarın siyaset yaptığını dile getiren vatandaşlar, "Muhtar beyin neden böyle bir gündem yaratmaya çalıştığını anlamıyoruz. Muhtardan siyaset değil hizmet bekliyoruz. Aydın  Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnunuz. Muhtarın amacı üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Mahallemizin sorunlarına odaklansın" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER