© © 2022 Nazilli Gündem

RAHAT UYU ŞEHİDİM

Nazillili Şehit Muhammet Can Sevim'in ismini yaşatan okul için Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın başlattığı kampanyaya yoğun ilgi gösterildi.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 22 Kasım 2018’de askerin aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Nazillili Teğmen Muhammet Can Sevim’in şahadetinden sonra görev yaptığı son yer olan Çaldıran'da bir okula ismi verildi. Nazilli Belediyesi, okulun ihtiyaçları kapsamında geçtiğimiz hafta kampanya başlatmıştı. Kampanyaya başta Nazilli olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinden büyük destek geldi. Hayırsever vatandaşlar pek çok malzemeyi okul için bağışladı.
 
Okula yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlar temizlik malzemesi, okuma kitabı, 7. ve 8. sınıflar için test kitabı, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, elbise ve ayakkabı gibi eşyaları Nazilli Belediyesi’ne bıraktı. Kampanya Nazilli dışında da büyük ilgi gördü. Şehit Muhammet Can Sevim’in askeri okulda birlikte okuduğu Teğmen arkadaşlarının da kampanyayı duymalarının ardından 1 ton temizlik malzemesini İstanbul'dan Van'a gönderdikleri öğrenildi.

Nazilli  Belediyesi tarafından başlatılan kampanyanın 10 Aralık tarihine kadar decam edeceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER