© © 2022 Nazilli Gündem

RECEP SAKARYA’DAN İNCİRLİOVA’YA ÇIKARTMA

İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı Recep Sakarya, ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Genç aday Sakarya son olarak İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ve İncirliova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İYİ Parti Aydın’da 28. Dönem Milletvekilliği için aday adayı olan Recep Sakarya, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Gittiği her ilçede yoğun ilgiyle karşılanan genç aday, ziyaret programı kapsamında İncirliova ilçesine giderek İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve İncirliova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Çalışkanlığı ve yoğun temposuyla takdir toplayan Sakarya, Başkan Aytekin Kaya, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya gelerek seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sakarya, “İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin KAYA ile birlikte İncirliova İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. Bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Aytekin KAYA başta olmak üzere İlçe Başkanımız Mesut Günlay ve yönetimde yer alan üyelerimize bu güzel sohbet ve nazik misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER