© © 2022 Nazilli Gündem

Sakarya Yapı Market, ‘Dekoratif Sıva’yla hayatınıza renk katıyor

Sektörde yaptığı yenilikler, sosyal projeler ve yakaladığı abarıyla adından sıkça söz ettiren Nazilli'nin yaratıcı firması Sakarya Yapı Market, dekoratif sıva çalışmasıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Nazilli’de yapı market ve mobilya sektöründe adından sıkça söz ettiren Sakarya Yapı Market, dekoratif sıva çalışması ile müşterilerine farklılık yaratıyor. İstenilen alana yapılan birbirinden çeşit çalışmalarla müşterilerinin hayatına renk kattıklarını söyleyen Sakarya Yapı Market Sahibi Recep Sakarya ve usta ressam Mesut Karaağaç, yapmış oldukları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘İNSANLAR HAYAL EDİYOR BİZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’ 
Çocukluğundan bu yana resme ve sanata ilgisinin olduğunu söyleyen Ressam Mesut Karaağaç, Nazilli’de yapmış oldukları çalışmalar ve dekoratif sıva hakkında açıklamalarda bulundu. Karaağaç, “Bu işe hobi olarak başladım. Bununla birlikte heykel, ahşap, oyma ve seramik çalışmalar yapıyorum. Sonrasında inşaat alanına girdiğimizde peyzaj alanında kendimizi geliştirmeye çalıştık. Nazilli’de şelale yapımı ile başladık bir ustamız bize işi öğretti. Ardından mağara ev, köprü, merdiven yaptık ve sonrasında dekoratif sıvaya yöneldik. Hayata renk katmaya çalışıyoruz, alışılmışın dışında farklı şeyler olsun istiyoruz. Bizim yaptığımız iş dekoratif sıva, yani betona şekil veriyoruz. İnsanlar hayal ediyor biz gerçekleştiriyoruz. İnsanlara güzel ortamlar sunuyoruz. Kafelerde, parklarda hatta evlerin içine kadar giriyoruz” dedi.

‘ESKİDİKÇE GÜZELLEŞİYOR’ 
Sakarya Yapı Market ile birlikte bahçe mobilyaları showroomuna güzel dokunuşlar yaptıklarını açıklayan Karaağaç, “Biz bu işi ekip olarak yapıyoruz Selçuk Özey ortağım. Sakarya Yapı Market ile birlikte ortak çalışmalarımız oluyor. Ege Bölgesi ve Nazilli’nin en büyük şelalesini İsabeyli’de yaptık. Sonrasında Yeşildere’de bir mağara ev yaptık. Şimdi Turunç Parktayız. Evlerde TV ünitelerinin arkası, koridorlara istenilen her yere çalışmalarımızı yapabiliyoruz. Aynı zamanda tablolar yapıyoruz. Birinci kalite boyalardan kullanıyoruz. Dış cephelerde köpük kullanılıyor mesela biz sıva kullanıp ömürlük bir çalışma oluyor. Yapmış olduğumuz çalışma eskidikçe güzelleşiyor” şeklinde konuştu.

AYDIN’IN EN BÜYÜK BAHÇE MOBİLYA SHOWROOMU 
Sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettiren Sakarya Yapı Market sahibi Recep Sakarya ise birçok alanda yapmış oldukları çalışmalardan söz ederek, Aydın’ın en büyük bahçe mobilya ve dekoratif sıva ile yaptıkları uyumlu çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. İş adamı Sakarya, “Sakarya Yapı Market olarak yaklaşık 2 yıl önce yeni açmış olduğumuz şubemizle birçok sosyal sorumluluk projesinde imza attık. Birçok alanda çalışmalarımız oldu ve geçtiğimiz aylarda da mobilya sektörüne adım atarak Alfemo Kuşadası’nda devrini aldık. Gerek yapı markette gerekse mobilya sektöründe ismimizi iyi yerlere taşıyabilmek için ekibimizle birlikte çok güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Bu sadece benim başarım değil kesinlikle beraber yol yürüdüğüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız bir başarıdır. Biz aslında Nazilli’de daha önce hiç aynı çatı altında birleşmemiş iki farklı sektörü birleştirdik. Hem mobilya hem de yapı market. İlk duyanlar bu iki farklı sektörün birbiriyle ne alakası var diyebilir aslında çok alakalı. Biz numune daireler hazırlıyoruz. İnsanların evlerine geldiğinde a’dan z’ye evlerinde ne istediklerine kadar karar vermelerini sağlıyoruz. Alacak oldukları evin kulanım eşyaları ile görüp ne istediklerine karar veriyorlar. Bahçe mobilyalarında ise çok büyük bir showroom’a imza attık. Tabi bunu yaparken de sadece bahçe mobilyasıyla değil ressamlarımızın yapmış oldukları çalışmalarla bahçe mobilyasını harmanladık. Mükemmel bir mağaza ortaya çıktı. Aydın bölgesinde böyle bir mağaza olduğunu düşünmüyorum. Nazilli’ye katma değer sağlamak adına gerek yapı market olsun gerekse mobilya olsun, peyzaj ya da bahçe mobilyası olsun kendimizi ve ekibimizi büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Efekt grupları, Mesut beyin yapmış olduğu çalışmalarla birleştirince mükemmel sonuçlar ortaya çıktı” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER