© © 2022 Nazilli Gündem

SALI PAZARI'NDA TEZGAHLAR BOŞALDI!

Nazilli’de Salı günleri Aydoğdu Mahallesi’nde Mithatpaşa Caddesi üzerinde kurulan Salı Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 4 bin 200'den den fazla kişi yaşamını yitirdi. Yaklaşık 120 bin kişiye bulaşan koronavirüs, 118 ülkeye yayılmış durumda. Türkiye'de alınan bir çok tedbirin yanında her gün son dakika haberlerini büyük bir tedirginlikle takip eden vatandaşlar, yaşanabilecek tüm olumsuzlukları düşünerek evlerine yiyecek ve erzak stoğu yapıyor. Ülkemizde özellikle makarnaların yer aldığı market rafları boşalmış durumda. Aydın'ın Nazilli ilçesinde ise marketlerin yanı sıra pazar yerlerinde alışveriş yoğunluğu yaşanıyor.
Yaşanan gelişmelerden Salı günleri Aydoğdu Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde kurulan Salı Pazarı da nasibini almış durumda. İlçede yaygınlaşan 'Perşembe günü pazar kurulmayacak' dedikodusu vatandaşların Salı Pazarı'na yoğun ilgi göstermesine neden oldu. Başta patates ve soğan olmak üzere bir çok üründen kilo kilo alarak evlerine götüren vatandaşlar tezgahları boşalttı. Çarşı bölgesindeki birçok esnaf Koronavirüs ile ilgili gelişmelerden olumsuz etkilenirken, Salı Pazarı'nda tezgah açan esnafın yapılan alışverişler nedeniyle yüzü güldü.
Öte yandan Perşembe pazarının kurulmayacağı dedikodularından rahatsız olan esnaf ve vatandaşların gözü kulağı yarın akşam Cumhurbaşkanı tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi.



 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER