© © 2022 Nazilli Gündem

Samailli Semalarında Bayrağımız dalgalanıyor

Nazilli Belediyesi tarafından Samailli Mahallesi’ne dikilen 10 metrelik bayrak direğinde Şanlı Türk Bayrağı dalgalanıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından Samailli Mahallesi’ne 10 metrelik içten ipli sonsuz dönerli galvaniz çelik poligon bayrak direği dikildi. Nazilli Beldiyesi elektrik servisi tarafından dikilen direğe, 2x3 metrelik şanlı al bayrağımız göndere çekildi. Samailli Mahalle Muhtarı Yavuz İnceoğlu yapılan çalışmadan dolayı mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve belediye personeline teşekkürlerini sundu.

Muhtar Yavuz İnceoğlu ; “Mahallemizin her yerinden görünecek şekilde bayrak direğimizi ve bayrağımızı  yerleştiren Nazilli Belediyesi personeline ve bu gururu bizim yaşamamıza sebep olan Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Bayrak sevgisinin yüce bir sevgi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Özcan; “Her zaman zirvede olmayı hak eden şanlı bayrağımızın köylerimizde dalgalanmasının gurur verdiğini belirtti. Bağımsızlığımızın en temel göstergesi ve aziz şehitlerimizin mukaddes hatırası olan al bayrağımıza olan sevgimizi göstermenin yanı sıra milletimizin al bayrağımıza olan sevgisini pekiştirmesini arzu ediyoruz. Ülkemizi daima göklerde temsil eden, ulusumuzun şeref simgesi bayrağımızı ülkemizin her bir köşesinde ilelebet dalgalandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER