© © 2022 Nazilli Gündem

ŞAMPİYON PINARBAŞI

Üst üste 13 maçtır yenilmeyen Nazilli Pınarbaşıspor, U18 1.Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Aydın U18 Ligi 1.Grup’ta mücadele eden Nazilli Pınarbaşıspor, 13’te .13 yaparak sezonun bitmesine 1 hafta kala en yakın rakiplerine 6 puan fark yaparak siyah beyazlı ekip, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Pınarbaşı Aydın Toscalı Sahası’nda oynanması beklenen Bozdoğan Madran Belediyespor maçının rakip takımın sahaya çıkmaması sonucu siyah beyazlı ekip maçı 3-0 hükmen kazanarak Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak kazandı.Karşılaşmanın ardından Nazilli temsilcisi, kupa ve madalyasına kavuştu.

Törende Kulüp Başkanı Ercan Akgün, teknik direktör Özgür Günendi yardımcıları Ali Şemci ve İlhan Ödemiş, oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşayarak şampiyonluğu birlikte kutladılar. Kupayı Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutlu ve Federasyon Temsilcisi Nuri Ayaz, siyah beyazlılara kupasını teslim etti. Pınarbaşıspor Nazilli’yi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Gençlerin her şeyi sonuna kadar hak ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Ercan Akgün, "Zor şartlarda buraya kadar kendi imkanlarımızla geldik. Artık bu noktadan sonra gençlerimiz desteklenmesi. Takımımıza ve gençlerimize maddi manevi olarak destek bekliyoruz" dedi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER