© © 2022 Nazilli Gündem

'Sarhoştum hatırlamıyorum" dedi!

Nazilli'de 1 Temmuz’da hizmete giren Doğa Beach Restorant’ta dün sabah saatlerinde yaşanan hırsızlık olayının faili, 17 saat sonra hırsızlık yaptığı işletmeye giderek özür diledi. Jandarma ve Emniyet’in her yerde aradığı şüpheli, gazetelerde haber konusu olduğunu öğrenince işletmeye giderek pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Nazilli’nin gözde mekanı Doğa Beach’te Cumartesi günü sabaha karşı 05.00 sıralarında hırsızlık olayı yaşandı. Sabah saatlerinde işletmeye giren Süleyman A., kasada bırakılan 10 bin lira nakit para ile işletmede bulunan motosikleti de çalarak kayıplara karıştı. Olay, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi Piknik Alanı’ndaki Doğa Beach Restorant’ta gerçekleşti. İşletmeye kapı üstünden atlayarak giren Süleyman A., içeride gezerek kasaya yöneldi. Kasayı zorla açarak içinden sabah masrafları için ayrılan 10 bin lirayı çalan Süleyman A., kapı önündeki park halindeki motosikleti de alarak olay yerinden ayrıldı. 300 metre ileriye giderek önce motosikleti bırakan Süleyman A., daha sonra tekrar yaya olarak restoranta döndü. Restorantta kısa süre daha çalabileceği ve taşıyabileceği bir şeyler arayan Süleyman A., kısa sürede sırra kadem bastı.

İşletme yetkilileri, güvenlik kamera görüntülerini jandarmaya teslim ederek hırsızdan şikayetçi olurken, güvenlik güçleri şahsın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatmıştı. Cumartesi günü sabah saatlerinde şikayetçi olan Doğa Beach yetkilileri, jandarma ve polisten gelecek haberi beklerken gece yarısı işletmeye gelen Süleyman A.’yı karşılarında görünce şaşırdılar. Emniyet güçlerinin kimliğini tespit edemediği Süleyman A’nın sabah saatlerinde çok alkollü olduğunu söyleyerek hırsızlığı yaptığını ve kendisini gazetelerde görünce teslim olmak istediği öğrenildi.

JANDARMA’YA TESLİM ETTİLER
Doğa Beach işletme sahiplerinden hırsızlık için özür dileyen, çaldığı motosikleti teslim eden ancak paraları harcadığı öğrenilen Süleyman A’nın işletme yetkilileri tarafından olay yerine çağrılan Jandarma ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Emniyet güçlerinin çevre ilçe ve illerde de aradığı Süleyman A’nın işletmeye gelerek teslim olması şaşırtırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

 

“SARHOŞTUM, HATIRLAMIYORUM”
Doğa Beach’te yaşandığı iddia edilen kasadan para çalma olayıyla ilgisi olmadığını ancak işletmenin önünde bulunan motosikleti aldığını kabul eden Süleyman A.; “Köşk’te bir arkadaşım ile birlikte alkol aldık. Alkol dolayısıyla sarhoş oldum. İsabeyli Mahallesi’ne bile neden gittiğimi hatırlamıyorum. Olayın olduğu restoranın önünde bulunan motosikleti sanırım sarhoşluğun verdiği etki ile almışım ve yaklaşık 1 kilometre ilerideki bir işletmenin önüne park etmişim. Nazilli’ye eve dönmüş ve uyumuşum. Sabah kalktığımda hayal meyal motor olayını hatırladım, daha sonra işletmeye giderek motosikletlerinin kayıp olup-olmadığını sordum. Ben olayı haberlerde görerek gitmedim. Kasadan çalındığı iddia edilen paralar uyandığımda üzerimden çıkmadı. Sarhoşluğun verdiği etkiyle almış olsam üzerimden çıkardı. Bu nedenle işletme yetkilileri jandarmaya şikayet ettikleri için motosikleti teslim almadı ve jandarmaya durumu bildirdi. Motosikleti bıraktığım yerde jandarma ekiplerine teslim ettim. Ben suçsuzum. Bugüne kadar hiçbir olayım yok. Sarhoşluğun verdiği etkiyle olmuş, olayı bile doğru düzgün hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER