© © 2022 Nazilli Gündem

ŞEHİDİN ANNESİNE SON GÖREV

Nazillili Şehit Annesi Emine Şenel, ilçe protokolünün katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak’ta 1994 yılında Şırnak’ta şehit düşen Nazillili polis memuru Bülent Şenel’in 86 yaşındaki annesi Emine Şenel sonsuzluğa uğurlandı. Şenel için protokolünde katılımıyla Yeni Bahar Camiinde cenaze töreni düzenlendi. 

Polis memuru olarak görev yaptığı Şırnak'ta, 1994 yılında panzerin devrilmesi sonucu Şehit olan Bülent Şenel'in annesi Emine Şenel, yaşamını yitirdi. 86 yaşında hayatını kaybeden Anne Emine Şenel için Nazilli Yeni Bahar Camii’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze törenine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mesut İnan, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakdan Öztürk, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emine Şenel’in cenazesi omuzlara alındı ve daha sonra cenaze arabasına konarak Evranlı Mezarlığı'na defnedildi. Şehit Bülent Şenel’in abisi Ömer Faruk Şenel, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. 9 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan Şehit Annesi Şenel’in yaşlılığa bağlı hastalıklardan yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER