© © 2022 Nazilli Gündem

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ AŞURE HAYRI YAPTI

Nazili Şehitler Nazilli ilçesinde Nazilli Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Derneği aşure hayrı yaparak vatandaşların ağzını tatlandırdı.

Nazilli'de Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Derneği Yasin-i Şerif okutarak aşura hayrı etkinliği gerçekleştirdi. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Jale Keskin, Şehit ve Gazi ailelerinin düzenlediği hayra, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Hakdan Öztürk, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan,MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz,İyİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural,AK Parti Kadın Kolları ve MHP kadın kolları katıldı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak Şehitlere dualarını göndermek istediklerini belirten başkan Keskin” Yıllardan bu yana bu vatan için şehitler verdik. Barış Harekatı'nda şehit verdik. Bizler şehitlerimizin anneleriyiz, şehit babalarıyız, şehit eşleriyiz. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutmak istedik dualarımızı gönderelim dedik. Allah şahadetlerini kabul etsin İnşallah. Aşure hayrımızı da yaptık. İnşallah bundan sonra hiç Şehit olmasın. Farklı dernekler farklı kurumlar kendilerini büyütmek ister ama bizler mümkün olduğunca sayımızın artmaması için dua ediyoruz. Allah milletimize zeval vermesin İnşallah. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde düzenlenen hayra katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ”Bu millet birlik ve beraberlik içinde her zorluğu yener" diyerek şehit ailelerine ve gazi ailelerine destek olacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER