© © 2022 Nazilli Gündem

Şehit babasından Başkan Özcan’a teşekkür

Şehit Muhammet Can Sevim'in Babası Cahit Sevim, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediyesi tarafından Van Çaldıran Şehit Muhammed Can Sevim İlk ve Ortaokulu’na gerçekleştirilen yardımdan dolayı Şehit babası Cahit Sevim, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.  
Kampanyaya destek olan herkese teşekkür eden Cahit Sevim; “Benim ve ailemin acısını paylaşmakla kalmayıp Muhammed Can'ın hayal ettiklerini gerçekleştirdiniz. Özellikle açmış olduğunuz bu kampanya ile alakalı hayatım boyunca alabileceğim en büyük ödülü bana verdiniz. Bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Destek olan herkesten de Allah razı olsun. Acılarımızı hafifletmek adına yapılabilecek en büyük adımı attınız. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
Her zaman şehit ailelerin ve gazilerin destekçisi olacaklarını söyleyen Başkan Özcan; “Şehidimiz ve bütün şehitler bizim onurumuzdur. Muhammet Can bizim elimize doğan, canımız kanımızdı. Allah hiç bir anneye babaya evlat acısı yaşatmasın. Bu millete hiç bir zaman başka acıları tattırmasın. Ama olduğunda da bu acıları, bu duyguları yaşamış insanlar olarak, biz kendi elimizden geleni yaparız. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki şehidimizin hayallerini gerçekleştirmek bize nasip oldu. Bizler de vatandaşlarımızın, esnafımızın ve işçimizin desteği ile şehidimizin son isteğini yerine getirdik. İnşallah bundan sonra da üzerimize düşen sosyal sorumluluğu layığıyla yerine getiririz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER