© © 2022 Nazilli Gündem

SERKAN SEVİM, MHP'Lİ BAŞKANA SESLENDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, asılsız iddiaları gündeme taşıyan Kuşadası MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar'a tepki gösterdi. Sevim, "Suni gündemlerle asıl meseleleri ortadan kaldıramazsınız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalına verdiği demeçte DSİ sorumluluğunda bulunan dereden, denize kanalizasyon akıtıldığını iddia eden Kuşadası MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar'a bir tepki de CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim'den geldi. Bayraktar'ın halkın sorunlarından uzaklaştığını söyleyen Sevim, "MHP ilçe başkanı, ekonominin bu kadar kötü gittiği bir dönemde, halkın ve esnafın gelirini büyük oranda turizmden kazandığı Kuşadası'nda bu tür haberler yaparak, ne yapmaya çalışıyor." dedi. 

"HALKIMIZIN NE HALE GELDİĞİNİ GÖRÜN" 
MHP Kuşadası İlçe Başkanı'na bahsettiği derenin DSİ'nin sorumluluğunda olduğunu hatırlatan Sevim, " Gündem olacak, konuşulması gereken bu kadar konu varken, MHP Kuşadası ilçe başkanının halkın sorunlarından uzaklaşarak, üstelik de MHP'nin ortağı olduğu iktidarın sorumluluğundaki DSİ tarafından yerine getirilmeyen görevler sonucunda ortaya çıkan sorunu, turizm sezonunun ortasında bu şekilde gündeme getirmesi Kuşadası halkına ve esnafına yapılmış büyük bir kötülüktür. MHP ilçe başkanına buradan sesleniyorum: Lütfen pazarlara çıkın, emeklilerle oturup sohbet edin, inşaat işçileriyle çay için; ortağı olduğunuz iktidarın memleketi ve halkımızı ekonomik olarak ne hale getirdiğini göreceksiniz." diyerek açıklamasını sürdürdü. 

"EKONOMİ ÇOK SIKINTILI" 
Medyada çıkan haberlerin Kuşadası esnafına zarar verdiğini belirten CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, " Esnaf odalarıyla toplantılar yapıyoruz, pazarlara gidip pazarcı esnafıyla görüşüyoruz, günlerce siftah yapamadan dükkân kapatan sanayi esnaflarıyla görüşüyoruz. Ülkenin ekonomi gerçekten çok sıkıntılı. En pahalı elektriği, en pahalı benzini kullanıyoruz. Asgari ücret açlık sınırının altında. Suni gündemlerle asıl meselelerin ortadan kaldırılamayacağını hatırlatmak isterim." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER