© © 2022 Nazilli Gündem

Seyitoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’da hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Sait Seyitoğlu düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın’da anjiyo sırasında kalbi durarak hayatını kaybeden İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sait Seyitoğlu, Nazilli Veysal Karani Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı. Bir dönem Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı yapan, son olarak İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi olarak siyasi yaşamını sürdürüyordu. Birkaç ay önce rahatsızlanarak tedavisine başlanan ve ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavisi devam eden Seyitoğlu’nun dün anjiyo yapıldığı sırada kalbi durdu. Doktorların çabaları Seyitoğlu’nu hayata döndürmeye yetmeyince yaşama veda etti.

Seyitoğlu için Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi’ndeki Veysel Karani Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına CHP Aydın milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Vekili Mesut Öztunç, İYİ Partililer, Seyitoğlu’nun ailesi, yakınları ve mahalle sakinleri katıldı. Ailesi taziyeleri camide kabul etti.

Seyitoğlu’nun naaşı cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde Eğriboyun Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER