© © 2022 Nazilli Gündem

SİFTAH BAŞKAN ÖZCAN'DAN

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Mart tarihinden itibaren faaliyetlerini geçici olarak durduran berber ve kuaförler tekrar açıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah 09.00 itibariyle açılan berberine giderek yaklaşık 45 gün sonra ilk tıraşını oldu. Özcan, “Yasak kalkar kalkmaz ilk tıraşı ben oluyorum zannedersem. Esnafımızın, vatandaşlarımızın bu konuda gösterdiği hassasiyeti, Büyükşehrimizin gösterdiği hassasiyet ve esnafımıza yaptığı destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Berberler, Kuaför ve Güzellik Salonları bu sabah saat 09.00 itibariyle kapılarını tekrar müşterilerine açtı. Belirli kurallar çerçevesinde yapılacak çalışmalarla Berberler ve Kuaför salonları yaklaşık 50 gün sonra tekrar kapılarını açmış oldu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da yıllardır saçlarını kestirdiği Altıntaş Mahallesinde bulunan İzzet Poyraz’ın işlettiği Merkez Erkek Berberine gelerek ilk randevulu müşteri olma özelliğiyle 50 gün sonra tıraşını oldu.

"BİRAZ DAHA SABIR, AZ KALDI"
Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, biraz daha sabır diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Berber, Kuaför ve güzellik Salonlarında çalışan herkese hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özcan, “Yasağın ilk gününden itibaren yasağa uyduk, hiçbir şekilde tıraş olmadım. Yıllardır berberim olan ve aynı zamanda avukatlık yaparken dükkan komşum İzzet Poyraz usta sağ olsun ilk randevuyu bize verdi. Yasak kalkar kalkmaz ilk tıraşı ben oluyorum zannedersem. Esnafımızın, vatandaşlarımızın bu konuda gösterdiği hassasiyeti, Büyükşehrimizin gösterdiği hassasiyet ve esnafımıza yaptığı destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Hem salonlar dezenfekte edildi, hem de diğer ihtiyaçların karşılanması konusunda destek sağlandı. Bizde üzerimize düşen her şeyi yapmış olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız, buna inanıyoruz. Biraz daha sabır, az kaldı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER