© © 2022 Nazilli Gündem

TEŞEKKÜRLER NAZ NAZ - SALİHCAN EN MUTLU GÜNÜNÜ YAŞADI

Almanya'da yaşayan ve tatil amacıyla ülkesi Türkiye'ye gelen Salihcan Çobanoğlu, Nazilli'de hayatının en mutlu gününü yaşadı.

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan gurbetçi Çobanoğlu Ailesi, yaz tatili nedeniyle geldiği memleketleri Nazilli'de unutulmaz bir güne şahit oldu. Çobanoğlu ailesinin 15 yaşındaki bedensel engelli olan çocukları Salihcan Çobanoğlu, taraftarı olduğu Nazilli Belediyespor'un tesislerini ziyaret etti. Nazilli Belediyespor'un Kızılcabölükspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması öncesi gerçekleşen ziyarette Salihcan'a, Hasan Noyin isimli taraftar tarafından Nazillispor forması hediye edildi. Kendisine hediye edilen formayı giyerek ailesiyle birlikte Yıldırım Demirören Tesisleri'ni ziyaret eden Salihcan'ı Nazilli Belediyespor Sportif Dikretör Hasan Aygün karşıladı. Tesisleri gezen ve bol bol hatıra fotoğrafı çekilen Salihcan'a bir sürpriz de futbolculardan geldi. Nazilli Belediyespor Takım Kaptanı Zafer Özden ve bazı futbolcular Salihcan'ın formasını imzaladı. 

NAZİLLİ'Yİ VE NAZİLLİSPOR'U ÇOK SEVİYORUZ 
Nazilli Belediyespor Tesisleri ziyareti sonrası açıklamada bulunan Mesut Çobanoğlu, oğullarının çok mutlu olduğunu söyledi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli Belediyespor kulüp yetkililerine teşekkür eden Çobanoğlu, "Her gurbetçi vatandaşımızın olduğu gibi bizler de 11 ay memleket hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Ülkemizden ayrı kaldığımız bu dönemde taraftarı olduğumuz Nazilli Belediyespor'un maçlarını sosyal medya aracılığı ile yakından takip ediyoruz. Güzel Nazilli'mizi ve şehrimizin takımı Nazillispor'u çok sevdiğimiz için her yıl izne geliyoruz ama bu yıl gerçekten çok farklı oldu. Oğlum kendisine hediye edilen forma ve tesisleri ziyaretimizden dolayı hayatının en mutlu gününü yaşadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Nazillispor'umuza yeni sezonda başarılar diliyoruz" dedi. 

Öte yandan Baba Mesut Çobanoğlu ve Salihcan Çobanoğlu Nazilli Belediyespor ile Kızılcabölükspor arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER