© © 2022 Nazilli Gündem

TURUNÇ SOFRASI 2'İNCİ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan Ayşen Bakan isimli girişimci kadın, 3 yıl önce Uzun Çarşı’da açtığı Turunç Sofrası isimli lokantasından sonra büyük istek üzerine ikinci şubesini Yeni Sanayi’ye açtı. Ev yemekleri büyük ilgi gören Bakan, işyerinde sadece kadınları çalıştırarak, kadın istihdamına da destek oluyor.

Yeni Sanayi D-5 blokta ‘Turunç Sofrası 2’ isimli lokanta dualarla açıldı. Ayşen Bakan isimli genç girişimci kadın tarafından birincisi Çarşı içinde hizmete açılan Turunç Sofrası ev yemekleriyle 3 sene içinde müşterilerin uğrak yeri oldu. Müşterilerinden Yeni Sanayi’de de şube açması konusunda gelen yoğun isteklerin ardından Yeni Sanayi D-5 blokta ikinci şubesini açarak sabahları kahvaltı daha sonra da ev yemekleriyle müşterilerini buluşturacak. Açılışa özel vatandaşlara aşure ikram edildi.

“KENDİ BAHÇEMİZDEN, ORGANİK, SAĞLIKLI YEMEKLER”
Anne yemeği yemek isteyen ve tamamen kadınları çalıştığı temiz bir ortamda yemek yemek isteyenler için bu mekanı açtığını ifade eden Ayşen Bakan, “Bundan 3 yıl önce İlk yerimizi çarşıda açmıştık. Bu ikinci şubemiz. İlk dükkanımda olduğu gibi buradaki çalışanlarımız da kadın. Kadın istihdamına katkıda bulunmak çok güzel. Toplam 6 kadın çalıştırıyoruz. Böylede devam etmek istiyoruz. Bu şubemizde de ev yemeklerini devam ediyoruz. Tabldotumuzda olacak. Kahvaltı ve ev yemeklerimizle sanayideki esnaflarımıza hizmet vereceğiz. Sanayi bölgemizden çok talep gelmişti. Toplu yemeklerimizi buradan daha rahat yapabileceğiz. Anne yemeği yemek isteyen, malzemelerimizin kendi bahçemizin ürünleri, organik, sağlıklı yemekler yemek isteyenleri sanayi şubemize bekleriz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER