© © 2022 Nazilli Gündem

UĞUR OKULLARI NAZİLLİ KAYMAKAMINI AĞIRLADI

Nazilli Uğur Okulları Anadolu ve Fen Lisesi, Uğurlu Kariyer Günleri kapsamında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u konuk etti

Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, ‘Uğurlu Kariyer Günleri’ devam ediyor. Son olarak kariyer günleri kapsamında ilçenin bir numaralı adamı Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u misafir etti. Okulun konferans salonunda yapılan konferansta Siyasal Bilimler mezunu olan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, yaşamını, Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen söyleşide öğrenciler merak ettikleri soruları Kaymakam Arısoy’a yönelttiler. Konferansın ardından Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Uğur Fen Anadolu Lisesi öğrencilerinin Robotik kodlama çalışmalarını inceledi. Son olarak Arısoy, Pi günü etkinlikleri kapsamında çalışma yapan öğrencilerimize röportaj verdi. 

“ÖRNEK KİŞİLERLE ÖĞRENCİLERİMİZİ BULUŞTURACAĞIZ”
Kariyer günleri kapsamında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Nazilli Uğur Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özülker, “Kariyer Günleri kapsamında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Uğur Fen ve Anadolu Lisesi’nin bu haftaki konuğu Nazilli Kaymakamımız Sedat Sırrı Sarısoy oldu. Uğur Okulları konferans salonunda Uğur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakamımız, öğrencilere kaymakamlık mesleği hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını cevapladı. Samimi bir havada, soru-cevap şeklinde geçen toplantıda öğrenciler Kaymakamımıza bugüne kadar görev yaptığı yerler, mesleğin ilke ve kuralları, avantaj ve dezavantajlarına ilişkin sorular sordular. Kariyer günleri kapsamında daha önce de Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nu ağırladık. Öğrencilerimizi işlerinde başarılı örnek kişilerle öğrencilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Her şey öğrencilerimiz için” dedi.

KODLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Bu tür etkinliklerle gençlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, toplantı sonunda Nazilli Uğur Fen Anadolu Lisesi öğrencilerinin Robotik kodlama çalışmalarını inceledi. Pi günü etkinlikleri kapsamında çalışma yapan öğrencilere röportaj verdi. Önümüzdeki hafta İzmir’de yapılacak olan Robotik ve kodlama yarışmasına katılacak olan öğrencilere başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER