© © 2022 Nazilli Gündem

ultrAslan Nazilli 45 aileyi sevindirdi

Galatasaray UltrArslan Nazilli Grubu, Ramazan Ayı dolayısıyla Zafer Mahallesi'nde daha önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere 45 koli gıda yardımında bulundu.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde ultrAslan taraftar grubu, maddi durumu kötü olan ailelere Ramazan kolisi dağıtarak örnek bir çalışmaya imza attı. 45 aileye gıda yardımında bulunan grup, gönülleri fethetti.

"GÖNÜLLERİ FETHEDEBİLİRSEK NE MUTLU BİZE"
Ramazan ayının tüm güzellikleri ile devam ettiği bugünlerde koronavirüs salgınından dolayı evlerinde olan ve maddi olarak sıkıntılı günler yaşayan ailelere ulaşıp destek olmak istediklerini söyleyen UltrAslan Nazilli İlçe Koordinatörü Ufuk Altıntaş, "Taraftar grubumuzla beraber geçen yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan kolisi gıda yardımını Nazilli Zafer Mahallesi’nde dağıtmayı planladık. Çevreden bir çok vatandaşımız yardım kolisi için destek verdi. Ramazan kolimiz için sadece Galatasaray taraftarı değil Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ve Nazillisporlu birçok taraftar ve vatandaşımız destek verdi. Bu süre zarfında muhtarımız ile görüşüp ihtiyaç sahibi ailelerimizi belirledik ve onlara ulaştırmak için kolilerimiz hazırladık. Koronavirüs salgınından dolayı da işyeri kapanan mağdur birçok aile var. Onların da Ramazan ayında gönüllerini fethedebilirsek ne mutlu bize. Şimdilik 45 koli dağıtacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde farklı planlarımız var. Destek vermek isteyen vatandaşlarımız bizlere ulaşabilirler. Desteklerle bu koli sayımızı çoğaltıp daha fazla aileye ulaşabiliriz” ifadelerini kullandı.

MUHTAR CERTEL: "BİZLERİ GURURLANDIRDI"
Nazilli Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel ise koli yardımları için çok gurur duyduklarını söyledi. Certel, "Mahallemiz büyük bir mahalle. Galatasaray taraftar grubu da yardım kolisi için bizleri arayıp mahallemizde dağıtmak istediler bizde mutlu olduk kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Böyle zor zamanlarda gerek salgın dolayı gerekse Ramazan’dan dolayı böyle yardım paketlerini hazırlamaları bizi gururlandırdı. Zafer Mahallesini tercih ettikleri içi ayrıca teşekkür ediyorum.45 adet yardım kolisi dağıtılacak. Gerçekten ihtiyacı olan aileleri belirledik  ve daha öncede mahallemizde yardım kolisi dağıttık, her seferinde almayan aileleri tespit edip herkesin faydalanmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER