© © 2022 Nazilli Gündem

YAZ KURSLARI TÖRENLE BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi’nin Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde ortaklaşa düzenlediği Yaz Kursları'nın açılışı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın katılımıyla yapıldı.

Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde saat 13.30’da Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da katılımıyla yaz boyunca yapılacak olan kurslarının açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Engin Kürşat Özcan, Vatandaşlar kurs öğrencileri ile veliler katıldı. . Bağlama, jimnastik, modern dans ve zumba kursları ile diğer yaz kurslarına toplamda 1750 çocuğun kayıt yaptırdığını hatırlatan Özcan, Yaz kurslarına katılan çocukların, 2 ay boyunca uzman eğitmenlerden ders alacağını belirterek açılış kurdelesini çocuklar ile birlikte kesti. Hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelasını kesen Kürşat Engin Özcan, eğitmenler Nuran Ertürk ve Emel Akkuş’tan yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler aldı. Başkan Özcan ayrıca miniklerle de tek tek ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu. Lütfi Selek Merkezi'ndeki yaz kurslarında 5-9 yaş arasındaki çocukların haftada 5 gün ve günde 4 senans eğitim alacağı bildirildi.

“ÖZLEM BAŞKAN HER ZAMAN YANIMIZDA”
Nazilli’yi beraber yöneteceğiz demiştik diyerek açıklamalarına başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazillide, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi olarak ortaklaşa düzenlenen tüm Yaz Etkinliklerinde 1750 evladımız kurslarımızdan faydalanıyor. Biz, önce çocuklar ve gençler diyen, bunun için elinden geleni yapan bir yerel yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu yaz sürecinde genç arkadaşlarımızın kıymetli vakitlerini değerlendirmek, bedensel eğitimlerine ve fiziksel gelişimlerine destek vermek amacındayız. Hocalarımızın ve eğitmenlerimizin eşliğinde çocuklarımızın geleceğini şekillendirmeye yardımcı oluyor, Çocuklarımızın çok daha güzel günler geçirmesi ve tatile gidemeyenlerin bu kurslarda eğlenceli vakit geçirebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmayı da burada Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapmaktan da çok mutluyuz. Bunun için öncelikle Değerli büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz“ dedi.

Kursların süresi konusunda da açıklama yapan Başkan Kürşat Engin Özcan “Arkadaşlarımız, gençler ve çocuklar için en güzeli ve en doğrusu nasıl olacaksa o şekilde planladılar.  Ağustos ayının sonuna kadar kurslarımız devam edecek. Bunların yanı sıra yeni kurslar da planlanacak ve bu doğrultuda adımlar atılacak. Artık adım adım gittikçe yol genişliyor. Bugün Lütfü Selek Kültür Merkezimizde jimnastik, zumba bağlama ve modern dans eğitimlerimize başladık. Hayırlı olsun. Değerli katılımlarından dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Her şey iyi ve güzel olacak” şeklinde konuştu. 


“KATILIM ÇOK YÜKSEK”
Kursların tamamen ücretsiz olduğunu belirten eğitmenler, “İl genelinde tüm Kültür Merkezleri'ndeki Yaz kursları 24 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Modern Dans, Zumba etkinliklerimiz Nazilli Belediyesiyle birlikte Lütfi Selek Kültür Merkezinde başladı. 5-9 yaş arası çocuklarımız etkinliklerimize katılabiliyor. Kayıtlarımız devam ediyor. Katılım çok yüksek. Çocuklarımızın en çok sevdiği derslerden biri de jimnastik. Gelişimlerine çok faydalı oluyor. Haftada 5 gün, 4 seans. Ailelerimizin Nazilli Belediyesi'ne veya Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri'ne, çocukların kimlikleriyle beraber giderek kayıt yaptırmaları yeterlidir. Tamamen ücretsizdir." ifadelerini kullandı.

Yaz Kursları açılış töreni, Başkan Kürşat Engin Özcan’ın miniklerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER