© © 2022 Nazilli Gündem

YENİPAZAR'DA HİZMET SEFERBERLİĞİ

Yenipazar Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışarak ilçenin dört bir yanında hizmetlerini sürdürüyor.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde yol yapım, genişletme ve trafik işaretleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Yenipazar Belediyesi Mestanlar-Karacaören ile Alioğullar-Koyunlar mahalleleri arasında yol genişletme ve menfez açma çalışmaları gerçekleştirildi. Çevre yolunda çok sayıda iş makinası eşliğinde yapılan yol yenileme çalışmaları ise yaklaşık 2 hafta sürdü. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yenilenen yollara, trafiğin daha güvenli akmasını sağlamak amacıyla kedi gözü yol butonları yerleştirildi.

EN BÜYÜK DESTEKÖİMİZ TOPUKLU EFE
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden'in talimatları doğrultusunda yapılan çalışmaların birçok noktada devam ettiğini belirten Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ercan, Eğridere Mahallesi'nde park düzenleme ve peyzaj çalışması yapıldığını belirtti. Yenipazarlı vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun olduğunu söyleyen Ercan, "En büyük destekçimiz Aydın Büyükşehir Belediyesi. İlçemiz genelinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkanlarımız Özlem Çerçioğlu ve Yüsran Erden'e Yenipazar halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER