© © 2022 Nazilli Gündem

25 yıllık muhtardan Çerçioğlu’na övgü dolu sözler

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bağlı İsabeyli Mahallesi’nde 25 yıldır muhtarlık yapan Birkan Çelik, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çelik, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi başkan Özlem Çerçioğlu’na başarılar diledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’nin merkez ve kırsal mahallelerinde yaptığı hizmetlerle takdir toplamaya devam ediyor. Nazilli’nin en büyük ve en kalabalık mahallelerinden biri olan İsabeyli Mahallesi’nde 5 dönem muhtarlık yapan İsabeyli Mahallesi Muhtarı Birkan Çelik, mahalleye yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

Büyükşehir yasasından sonra başkan Özlem Çerçioğlu’ndan büyük destekler aldıklarını ifade eden Çelik, “Gerek ASKİ gerek AYBA çalışanlarına bir telefon kadar yakınım. İşlerimiz anında görülüyor. Bu zamana kadar Aydın Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi’nden çok hizmet gördük. Fen işleri ekipleri birçok cadde ve sokakta yol yenileme çalışması gerçekleştirdi. ASKİ ekipleri, içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında önemli altyapı çalışmaları yaptı. Ulaşım ekipleri trafikte çok ihtiyaç duyduğumuz kasis çalışması, işaretleme levhaları, durak, delinatör ve trafik güvenlik aynası çalışmalarına imza attı. AYBA ekipleri de her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetinde. İsabeyli Mahalle Muhtarı olarak bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı baştan topuklu efemiz Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisinden memnunuz. Özlem başkana bundan sonraki hayatında ve seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesi’ne yapılan yatırımların güncel değerinin 27 milyon 800 bin lira olduğu öğrenildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER