© © 2022 Nazilli Gündem

Aktaş adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 2012 yılından bu yana görev aldığı kadın kolları yönetimlerinde Parti Okulu Eğitmenliği de yapan Nilgün Aktaş, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı adaylığını açıkladı.

CHP Nazilli İlçe Teşkilatında yapılan Serkan Sevim’in tekrar seçilmesiyle noktalanan Olağan Kongre’nin ardından, şimdide Kadın Kolları için heyacanlı bir seçim süreci başladı. Bu süreçte ilk olarak Kadın Kolları Başkan Adaylığına Parti Okul Eğitmenliği yapan Nilgün Aktaş açıkladı. İstasyon Meydanındaki bulunan parti binası toplantı salonunda yapılan açıklamaya Nilgün Aktaş’ın yanı sıra çok sayıda kadın partili üye katılırken, aday olmayacağını açıklayan CHP Kadın Kolları mevcut Başkan Zeliha Yapsık Toros da destek için Nilgün Aktaş’ın yanında salonda hazır bulundu. 
      
“KADIN HASSASİYETİNE İNANIYORUM”
Partide 2012 yılından itibaren partimde üstlenmiş olduğu kadın kolları yönetim kadrolarında, parti okulu eğitim çalışmalarında eğitmen kimliğiyle görev aldığını ifade ederek Başkan adaylığını açıklamasına başlayan Nilgün Aktaş, “Demokrasiye olan inancım ve ülkemiz de yaşanan eğitim, adalet ekonomi sağlık ve Özgürlükler alanında yani her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine inanıyorum. Partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden inançlarımız doğrultusunda kadınlarımıza ve gençlerimize de ayna heyelan vereceğimiz, fark yaratıp ezber bozacağımı düşünüyorum. Kadın kolları ve gençlik Kolları örgütün yan kolu değil gerçek güçleri ve can damarıdır. Kadın Kolları başkanlığı ve yönetiminde yer alacak arkadaşlarımızı parti içi sorumluluğum gereği ortak akılla ortak düşünce üreterek yol alacağız. Yönetimde görev alacak arkadaşlarımız örgütün içinden gelen, siyasi deneyim ve bilgileriyle ekip ve takım uyumuna özen gösteren, attığı her adımın söylediği her sözün, yaşam tarzının ve davranışlarının sadece kendisini bağlamadığının bilincinde, söylem ve eylemleri birbiri ile örtüşecek, doğru iletişimler kurabilecek donanıma sahiptirler. Kişilerinin etnik kimliği ne olursa olsun sevgiyle kucak açacak benden yana olanlar-olmayanlar demeden, tüm üyelerimize aynı mesafede yaklaşmaya zen göstererek, eşitlik terazimizden şaşmayacağız. Birbirimizi anlamak. Ben değil biz olmak kişilerin üstünlüğü değil. Örgütün üstünlüğün sağlamak, partimizi iktidara taşımak için birleştirici güç olmak amacımız” dedi.

“TEK YÜREK TEK YUMRUK İÇİN BİR EL DE SİZ UZATIN”
Tüm üyelerin katılımı bizleri güçlü kılıp onurlandıracaktır diyen Başkan adayı Nilgün Aktaş, “ Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan sevdamızla gönüllülüğe esas sağlıklı bir örgüt yapısının oluşumunda parti ahlakı ve kültürü ile hedeflerimize ulaşabilmek için hür ve özgür iradesi ile yanımızda olup destek veren vermeyen tüm üyelerimizin katılımı bizleri güçlü klıp onurlandıracaktır. Kadın Kolları kongresinin şölen havası içinde adaylar ve üyelerimiz ile birlik ve beraberlikle kenetlenerek heyecan ve coşku ile huzur içinde geçeceği inancıyla tek yürek tek yumruk için bir el de siz uzatın” dedi.
Bu arada ayrıca Nilgün Aktaş ve beraberindekiler açıklamanın sonunda kollarına kırmızı kurdela takarak kadın şiddetine, çocuk istismarına ve küçük yaştaki evliliklere ‘Hayır’ diyerek farkındalık yaratmak istediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER