© © 2022 Nazilli Gündem

AKTAŞ'TAN PASTALI NGC ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Kadın Kolları Başkan adayı Nilgün Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Ümit Özmen’i ziyaret etti.

NGC Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen CHP Nazilli Kadın Kolları kırmızı liste adayı Nilgün Aktaş ve beraberindekiler pasta keserek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilerin sorunlarını dinleyip, sohbet etme imkanı da bulan Başkan adayı Aktaş, basının hayatımızdaki rolünden bahsederek, basındaki sorunların bir an önce çözülmesini istediklerini dile getirdi.

“GAZETECİ DOSTLARIMIN GÜNÜNÜ KUTLAMAK İSTEDİM"
Basının milletin gözü kulağı olduğunu ve demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Nilgün Aktaş, her zaman da destek vereceklerini söyledi. Aktaş, “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren gazeteci dostlarımızın günlerini kutlamak istedim. İnşallah çok daha güzel günlerde, inşallah çok huzurlu bir ortamda her zaman yanınızda olacağız” dedi.

"ŞÖLEN HAVASINDA GEÇSİN İSTİYORUM"
CHP Kadın Kolları seçimlerinin 8 Şubat Cumartesi günü yapılacağını dile getiren CHP Kadın Kolları Kırmızı liste adayı Nilgün Aktaş, “Seçim sürecimiz çok yoğun ve heyecanlı geçiyor. Sonuçta bu bir seçim, biri kazanacak biri kaybedecek ama ben başaracağımıza inanıyorum. Bu anlamda arkadaşlarım, ekibim çok güzel her şey olumlu gidiyor. 8 Şubat şölen havasında geçsin istiyorum” dedi.

ÖZMEN, AKTAŞ’A BAŞARILAR DİLEDİ
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’de nazik ziyaretlerinden dolayı Ayşe Aktaş ve arkadaşlarına teşekkür etti. Özmen, “Halkın gözü kulağı olan Gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde unutmadığınız için teşekkür ederim. Her eline fotoğraf makinası alanın, her beline telsiz takanın gazeteci olduğu bu günlerde gerçek gazetecilerin günlerini, gerçekten bu işi severek yapan meslektaşlarımın dayanışma gününü kutlarım. Size de başkanlık yarışınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER