© © 2022 Nazilli Gündem

ALTYAPI OYUNCULARININ BÜYÜK BAŞARISI

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nazilli Lisesi'nde eğitim ve öğretimlerine devam eden Nazilli Belediyespor altyapı oyuncuları okullarının futbol ve futsal takımların da büyük başarıya imza attı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2019-2020 Genç Erkekler Futbol müsabakaları ve Liseler arası Futsal Turnuvalarında Nazilli Belediyesporlu altyapı oyuncuları ter döktüğü okul takımları Aydın’da büyük başarıya imza attı. Kategorilerinde okullarına şampiyonluk yaşattılar. Değişik alt yaş kategorilerde kulüp lisanslı futbolcularının bulunduğu Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Futbol takımı 5 grupta toplam 16 takımın katıldığı müsabakalarda gruplarındaki tüm maçlarını kazanarak namağlup il şampiyonu olma başarısı gösterdi. 13 lisanslı Siyah Beyazlı oyuncunun yer aldığı okul takımı Kuşadası'nda 21-22-23 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Aydın’ı özellikle de Nazilli Belediyesporu temsil edecek.

NAMAĞLUP AYDIN 1’İNCİSİ OLDULAR
Eğitim ve öğretimlerine Nazilli Lisesinde devam eden Nazilli Belediyesporlu altyapı oyuncularından kurulu Nazilli Lisesi futsal takımı ise Aydın genelinde 80 takım arasından 11 maç yaparak namağlup olarak Aydın İl 1’incisi oldu. 5 -8 Mart 2020 tarihlerinde Denizli veya Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Futsal Türkiye Finalleri Bölge müsabakaları oynayacak olan Nazilli Lisesi futsal takımında 12 lisanslı Siyah Beyazlı oyuncu okul takımlarının başarısı için ter dökecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER