© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Adayı Galip Özel Pınarlı’da vatandaşlarla buluştu

31 mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel Pınarlı mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Galip Özel Pınarlı programına geçtiğimiz gün Konya'da uçağın kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Ercan Güven ve tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marsı ile başladı. Şehit haberinin ardından 1 günlük müziksiz seçim propagandası kararı alan Galip Özel'in mitinge Saygı durusu ve İstiklal Marşı ile başlaması halk tarafından takdirle karşılandı.

Bozdoğan Pınarlı mahallesinde vatandaşlara hitap eden CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel hem projelerinden bahsetti hem de rakibi Ufuk Altıntaş'a yüklendi.

5 yıldır Pınarlı mahallesi dahil 54 mahalleye hizmet edilmediğini belirten Başkan Adayı Galip Özel mezarlık yolunu da yapacağız, Tarımsal daire müdürlüğünü de kuracağız, Hayvan Pazarını da yapacağız' dedi.

Hazırladıkları projelerin halk için halkın taleplerine cevap verecek projeler olduğunu ifade eden galip Özel '5 yıldır muhtarlara ve vatandaşlara mazot yok para yok diyerek hizmet üretmeyenler benim aday olamamın ardından kepçe ve kamyon kiralayarak mahallelerde iş yapmaya başladılar. Mazot 45 tl oluncamı aklınıza geldi yoksa Galip Özel aday olunca mı?" diye sordu.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER