© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Alptekin; "Çerçioğlu karşısında ezilmek psikolojisini harap etmiş"

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin yazılı basın açıklamasında bulundu. İsim vermeden AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı eleştiren Alptekin, “2 dönem üst üste seçim kaybeden zatı, bugünün kutsallığı bile durduramıyor. Gıybet, tüm hücrelerine işlemiş, girdiği her sandıkta Özlem Çerçioğlu karşısında ezilmek psikolojisini harap etmiş” ifadelerini kullandı

CHP Nazilli İlçe Başkanı Alptekin açıklaması şu şekilde: "Bugün bizler için en kutsal günlerden bir tanesini idrak ediyoruz. Milletçe kucaklaşıyor, bu mübarek günde sevdiklerimizle birlikte oluyor, gönüller alıyoruz.

Ama baktığımızda, birilerini haset dağlarının sardığını, Kurban bayramının hiçbir şekilde anlaşılmadığını net bir şekilde görüyoruz. 2 dönem üst üste seçim kaybeden zatı, bugünün kutsallığı bile durduramıyor. Gıybet, tüm hücrelerine işlemiş, girdiği her sandıkta Özlem Çerçioğlu karşısında ezilmek psikolojisini harap etmiş.

Ama yine de mübarek bir günü idrak ediyoruz, kendisine gıybetle, dedikoduyla amel edenler için nazil olunmuş şu ayeti hatırlatmak isterim; “herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı?”

Hepinizin bayramını tebrik ediyor, Allah bu milleti yalnızca millet sevdalılarına çattırsın diyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER