© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Alptekin, "Muhtarlarımız bizim baş tacımızdır"

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı yazılı açıklama ile Dallıca muhtarını eleştirdi. Muhtarın, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un özel danışmanı gibi hareket ettiğini söyleyen başkan Alptekin, “Mahallesine hizmet etmek yerine siyaset peşinde koşuyor” dedi.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime giren ve 45,050 oy alarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, halkın iradesini hiçe sayarak geçtiğimiz ay AKP’ye katıldı. Özcan’ın yanında götürdüğü bir muhtarın sanki tüm muhtarların temsilcisiymiş gibi gösterilmesi, kıymetli muhtarlarımızın tepkisine neden olmuştu. Mahallesinin idari işlerini yürütmek yerine siyaset peşinde koşan bu muhtarın AKP Milletvekili Metin Yavuz’un özel danışmanı gibi hareket etmesi Dallıca’da yaşayan birçok hemşehrimizi de rahatsız ediyor. Hemşehrilerimiz sık sık yanıma gelerek “Bizlerin oylarıyla seçilen muhtar hizmet etmeyi unuttu, siyasetçi gibi davranıyor” diyor.

Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanlarının da bu durumdan rahatsız olduğu aldığımız bilgiler arasında. Sıklıkla parti değiştirmeye alışkın olan Kürşat Engin Özcan’ın ilçe başkanlarını görmezden gelmesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Son olarak mahallesine en iyi şekilde hizmet eden tüm muhtarlarımız bizim baş tacımızdır. Bizim için her biri çok kıymetlidir. Herhangi bir yerde ilçemizi temsil edecek muhtar da Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı olmalıdır. İlçe başkanlarını ve bağlı olduğu muhtarlar derneğini hiçe sayarak siyaset peşinde koşan muhtara en güzel cevabı sandıkta Dallıcalı hemşehrilerimiz verecektir."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER