© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Gençlik Kolları başkanlığına tek listeyle giren mevcut başkan Doğukan Kurnaz güven tazeleyerek tekrar seçildi.

CHP Nazilli Gençlik Kolları'nın Olağan Kongresi, İstasyon Meydanı'nda bulunan CHP Nazilli İlçe Binası'nda gerçekleştirldi. Kongreye CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, CHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile gençlik kolları üyeleri katıldı.
Sabah saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00'da sona erdi.
Seçime tek aday olarak giren Doğukan Kurnaz, güven tazeleyerek tekrar CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

"BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
Seçimin ardından açıklamada bulunan Başkan Kurnaz, "31 Mart zaferimizin ardından Nazilli Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi olarak atandık. Bu süreçte Nazilli’de hem üniversiteli hem köylü hem de emekçi gençliği harekete geçirmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ettik. Bugün seçildiğimiz günden itibaren 2023 CHP İktidarına bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Türkiye’de bir çoban ateşini de Nazilli’den yakıyoruz. Kavgamız sevdamız, sevdamız CHP" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER