© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN ÖZCAN CHPLİ KADINLARI AĞIRLADI

Ekim ayı eşgüdüm toplantısını Nazilli'de gerçekleştiren CHP'li kadınlar, CHP Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir, 17 ilçenin kadın kolları başkanları ve kadın yöneticiler ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret etti. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Aydın'daki 17 ilçenin kadın kolları başkanları ve kadın kolları yöneticileri yapılan ziyarette başkan Özdemir'e eşlik etti. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yaptıkları çalışmalardan dolayı CHP'li kadınlara teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi'ne ait Lütfi Selek Kültür Merkezi'nde el sanatları kursiyerlerinin hazırladığı el emeği ürünlerden oluşan hediyeleri kadınlara takdim etti.  

"MEŞALEYİ YAKYIK HEDEFE VARACAĞIZ"
Misafirleriyle yakında ilgilenen ve ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen başkan Özcan, " Millet İttifakı olarak Aydın'da ve Nazilli'de hepimiz özveriyle çalıştık. Katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Yarınlar daha güzel olacak. Meşaleyi yaktık, bunun sonunda hedefe varacağız" dedi. Seçimin ardından başka bir çalışma ortamına girdiğini ve yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Özcan, "Yaklaşık 8 gündür çeşitli belediye başkanlarıyla birlikte grup toplantıları yapıyoruz. Bu süreç içerisinde gördük ki arkadaşlarımızın hepsi çok heyecanlı. Yarınların iyi ve güzel olacağı, başarılı olacağımız noktasında hiç kimsenin şüphesi yok. Dün İstanbul il başkanımız ziyaretimize geldi. Temmuz ayında da genel başkanlarımızın söyledikleri aynı. Bu ittifak en az parlamenter rejim tesis edilene kadar  devam edecek ve bu ittifakın dışında herhangi bir şey düşünen kişi yanılır, yanlış yapar ve sürecin dışında kalır. Yetkililerimiz bunu söylüyor" şeklinde konuştu.

"NAZİLİ'DE BİR BAŞARI HİKAYESİ VAR"
Konuşmasında Millet İttifakı'nın ülke genelindeki birlik ve beraberliğinin devam edeceğini vurgulayan Özcan, "Biz Aydın'da özellikle Nazilli'de ittifakı çok güzel tesis ettik. Türkiye'nin birçok noktasında konuştuğumuz yerlerde de, ittifaka ruhen ve fiziken hayat veren genel başkanlarımız, sonra genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımıza ve en altta da ilçe örgütlerinde ve teşkilatlarımızdaki başkanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Nazilli'de bir başarı hikayesi var. İleride siyasetin bugünleri yazılırken İnşallah biz hayatta oluruz ve bazı şeyleri söyleyebiliriz. Birçok yerde kongre süreci başlamış olmasına rağmen inanmış 3-5 insanın başlatmış olduğu ve zafere ulaştığı güzel bir yerdi. Halka halka genişledik. Herkes inandı, Aydın il teşkilatlarımız da inandı. Özlem başkanımız da inandı ve herkes kendi enerjisi ne kadarsa o kadar çalıştı. En az çalışan benim kadar çalıştı ve güzel bir netice elde ettik. Bu Aydın'ın tamamında böyle oldu. Burada, yapmış olduğunuz bu ziyarette tekrar o görüntüyü canlandırdığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Yarınlarda yine beraber çalışacağız. İnşallah bundan sonra daha çok ses getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"SEÇİMLERİ KAZANACAĞIMIZA İNANIYORDUK"
Kabulünden dolayı başkan Özcan'a teşekkür eden ve açıklamada bulunan CHP Aydın İl  Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "Cumhuriyet Halk Partisi kadın örgütleri olarak her ay bir ilçemizde düzenli olarak ilçe başkanlarımız ile beraber eşgüdüm toplantısı yapıyoruz. Biz bu toplantılarımızı hiç aralıksız sürdürüyoruz ve yarın seçim olacakmış gibi devam ediyoruz. CHP kadın örgütü yarın seçim olsa hazırdır. Bugün de seçim olsa, 2020 yılında da seçim olsa biz hazırız. Yerel seçimlerde Nazilli'de Millet İttifakı olarak seçimi alacağımıza yürekten inanıyorduk. Çünkü biz halkın içindeyiz, evlere giren insanlarız. Dolayısıyla insanların nabzını çok iyi tutuyoruz, istekleriniz biliyoruz. Şikayetlerini dinliyoruz. Bir şeylerin değişmesi gerektiğini onlar talep etti ve değişti. Çok güzel oldu. Millet İttifakı olarak en iyi şekilde örgütlendik ve birlik beraberlik içinde güzel çalıştık. Yapılacak olan ilk genel seçimde de Millet İttifakı olarak iktidar olacağımıza inanıyoruz. Kadın örgütü buna inanıyor. Kadınlar inanıyorsa bu iş olur zaten. Bizleri kabulünüzden dolayı çok teşekkür ediyor, belediye başkanlığı görevinde sizlere başarılar diliyoruz" dedi.  

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ziyaretin ardından CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ilçe kadın kolları başkanları ve kadın yöneticiler ile birlikte belediye önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER