© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN ÖZCAN'DAN 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanlığına seçilen Serkan Sevim’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı parti binasına ziyarete gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, atamayla geldiği göreve kongre sonrası seçilerek oturan Serkan Sevim ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret Serkan Sevim’in ev sahipliğinde yapılırken, Başkan Kürşat Engin Özcan’a Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Sorumlusu Yüksel Macaroğlu da eşlik ederken, partililerde ziyarette hazır bulundu. Başkan Özcan, İlçe Başkanı Sevim ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, ziyarette Millet İtfakı’nın birlikte çalışmasının öneminden bahsedildi.

“DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Nazilli'de yapılan çalışmalardan bahseden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "Mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıldıztepe Mahallesindeki çalışmalarımız başladı. Gönül ister ki birden 20 projeyle girelim iki yılda Nazilli’ye istenen projeleri yapalım. Ama mali imkanlar buna imkan vermiyor. Mali yükümüzü biraz hafifletebilirsek, daha iyi daha hizmetler yapacağız. Eskisine nazaran daha dikkatli, israftan uzak adımlar atmaya çalışıyoruz. Alt yapısı yapılmayan yerlere yol yapmıyoruz. Aşağı Nazilli’den çok vatandaşımız arıyor yollar için ama orada doğalgaz, Aydem ve Büyükşehir çalışacak, bir işi bir kere yapalım bir kere para harcayalım. Devletimizi ve milletimizi düşünerek, 1 kuruşumuzu bile boşa harcamamak için her şeyi planlı yapıyoruz. Hiç kimsenin endişesi, olmasın sorunlarımızı devlet büyüklerimizle, Büyükşehirle, Nazilli Belediyemizle ele ele vererek çözeceğiz. CHP yeni kuruluna da hayırlı olsun diliyorum. Zorlu bir seçim süreci geçirdiler. Bundan sonra aynı enerjiyle Millet İttifakı olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“MİLLET ”İTTİFAKININ TEMSİLCİLERİYİZ"
Millet İttifakı'nın birçok Büyükşehirde başarılı olduğunu hatırlatan Başkan Özcan, “Aydın ve Nazilli’de başarılı olduk. Vatandaşımız bu birlikteliğin devamında da başarıyla devam ettiğini görürse bize destek verir. Bizde Nazilli’de İYİ Parti’nin de ittifakında temsilcileriyiz. Biz hizmet üretir ve bu sisteminde işlediğini de gösterirsek insanlarımıza genel seçimlerde de başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

“ÖZLEM BAŞKAN HER ZAMAN NAZİLLİ’NİN YANINDA”
Özcan’ın 10 yılda çok ciddi maddi sıkıntıları yol açmış bir belediyeyi devir aldığını ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ziyaretten dolayı Özcan’a teşekkür etti. Sevim, “Çok çalışmamız lazım dedik. Bundan sonraki süreyi, özellikle de önümüzde bir genel seçim olduğunu düşünürsek, genel seçimlere de bir ittifakla gideceğimizi düşünürsek, Millet İttifakı ruhuyla başarıya ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da sürekli Nazilli’nin yanında. Büyükşehirle Nazilli Belediyesi’nin ortak çalışması da genel seçimlerle de bizi iktidara taşıyacaktır. Başkanımızla 6 Şubattan bu yana yola çıktığımızdan günden beri sağ olsun Millet ittifakı ruhunu sürekli en iyi şekilde temsil eden bir noktada durdu. Seçildikten sonra da bugüne kadar sağ olsun bu Millet ittifakı ruhundan hiçbir zaman uzaklaşmadı. Her zaman bizi bir yerde tuttu. Sürekli bizimle istişare ederek, Millet İttifakını birlikte temsil etmemizi sağladı” dedi.

“BU ANLAYIŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ"
Sahada varını yoğunu ortaya koyacak bir ekip kurduklarını ifade eden Başkan Sevim, “Bizim avantajımız şu anda sağ tarafımda Büyükşehir Nazilli Sorumlusu Yüksel Macaroğlu, sol tarafımda ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan. Sahada siyaset üretmenin en önemli noktası vatandaştan gelen talepleri hızlıca karşılayabilmek. Bir siyasetçinin en büyük silahıdır bu. Şu anda iş, istihdam dışında gerçekten çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Sağ olsun bir telefonda işimizi çözme noktasında ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bu fırsatları sahada siyaset yaparak kullanıyoruz. Kapıdan giren kim olursa olsun hiç siyasi görüşünü ideolojisini sorgulamadan işini çözerek göndermeye çalışıyoruz. Eğer genel seçimlerde Millet İttifakını iktidar yapmak istiyorsak, bu hizmet anlayışıyla çalışmaya devam etmeye devam etmeliyiz. Belediye seçimlerinde aldığımız başarının anahtarının bu çalışmayla devam ederek kendilerinde olduğunun burada söylemek istiyorum. Bu işbirliği ve uyum bizi genel seçimlerle de bizi iktidara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER