© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN SEVİM MAZBATAYI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü'nde ilçe başkanlığı seçimlerine tek liste ile girerek başkan seçilen Serkan Sevim, mazbatasına kavuştu. İlçe Seçim Kurulu'na partililerle birlikte giden Sevim, “Sizleri, CHP çatısı altında Birlik olmaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaya, bu uğurda zor ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum” dedi.

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı 37’nci Olağan Kongreye tek listeyle girerek güven tazeleyen Başkan Serkan Sevim İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu yapılan itirazı değerlendirerek itirazın reddinden sonra, Sevim gecikmeli de olsa mazbatasına kavuştu. Çok sayıda partiliyle Hükümet Konağı içerisinde bulunan İlçe Seçim Kuruluna giden Başkan Sevim mazbatayı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Famil İskenderoğlu’nun elinden aldı.
 
"HALK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM"
Mazbatasını alan Serkan Sevim yaptığı açıklamada, bu güne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Sevim açıklamanın devamında, “Partimizin üyelerimizin bize verdikleri bu emaneti en iyi şekilde temsil ederek koruyacağımızdan, partimizi iktidar yapmak için durmadan gece gündüz çalışarak mücadele edeceğimizden ve tüm kişisel zaaflarımızı partimizin dışında bırakarak Cumhuriyet Halk Partisine yaraşır bir disiplin içerisinde üyelerimizle birlikte çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nazilli CHP tüm unsurlarıyla dinamik ve halkla iç içe örgüt yapısıyla bundan sonraki tüm seçimlerde başarılı olacağını bu kongreler sürecinde göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ile göstermiştir. Buradan daha önce verdiğim mesajı tekrar etmek istiyorum. Geçmişteki olumsuzlukları kırgınlıkları dışarıda bırakarak birlikte olmaya çağırıyorum. Sizleri, CHP çatısı altında birlik olmaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaya, bu uğurda zor ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum. Bu mazbatanın ilçe yönetiminin değil, Türkiye’nin mazbatası olması için tüm gücümüzle el ele omuz omuza, üyelerimizle barışık, halkımızla iç içe, kendimiz için değil halk için mücadele edeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER