© © 2022 Nazilli Gündem

Büyükşehir'den anında müdahale

Nazilli’de öğle saatlerinde bastıran şiddetli yağış asfaltları kaldırdı. Yoğun yağış sonrası hazırda bekleyen Aydın Büyükşehir Belediye ekipleri hemen sahaya inerek zarar gören mahallelerde çalışmalarını başlattı.

Nazilli’de iki gündür aniden bastıran yoğun yağış hayatı felç etti. Metrekareye düşen yağış normalden fazla olunca bazı mahalle ve yolarda hasara yol açtı. Merkez Pınarbaşı Mahallesi 685 sokakta yağış nedeniyle asfalt yerinden söküldü. Aydın Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışın başlaması ve gelen ihbarlar üzerine tüm ekiplerini seferber etti. Çok sayıda personel ve iş makinalarıyla sahada çalışmalarını sürdüren ve teyakkuz haline geçen ekipler, birçok nokta vatandaşın imdadına yetişerek müdahalede bulundu. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Pınarbaşı Mahallesi 685 sokağın yanı sıra, kırsalda Sailer, Arslanlı, Kardeşköy, Bağcıllı, Eycelli, Şimşelli, İsabeyli mahallesinde humallı çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Güzelköy-Kestel arası yol açımı için ekipler çalışmalarına devam ediyor. 
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu çalışamaların yanı sıra gelen ihbarlara da kayıtsız kalmayarak vatandaşların yardımına koşuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER