© © 2022 Nazilli Gündem

BÜYÜKŞEHİR'DEN NAZİLLİ'DE FİDE VE MASKE DAĞITIMI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Nazilli Yeni Mahalle'de 65 yaş üstü vatandaşlara fide, maske, gazete, bulmaca, tebrik kartı ve ‘evde kal’ uyarısı bulunan kartlar dağıttı.

Yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) salgını ilk duyulmaya başladığı andan itibaren gerekli önlemleri alarak başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere her yerde dezenfekte çalışmalarını sürdüren, işyerlerini kapatan esnafın yanında olan ve mağdur vatandaşlara sosyal destekte bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde olduğu gibi Nazilli'de de çalışmalarına devam ediyor. Nazilli’de Yeni Mahalle’den başlayan dağıtımlarda 65 yaş üstü aileleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamları ile birlikte Ramazan ayı tebriklerini de yaşlılara ilettiler. Görevliler yaşlıları tek tek ziyaret ederek yerel tohum (fide), maske, bulmaca, gazete, Ramazan tebrik kartı ve evde kal uyarısı dağıttı.
 
Özlem Çerçioğlu’nun kendileri için gönderdiği hediyeleri teslim alan yaşlılardan Saniye Söyke, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Evde kaldığımız bu günlerde Özlem Başkanımızın bizleri arayıp-sorması çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hepimizin Ramazanı Mübarek olsun” dedi.
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi, daha önce pazar yerlerinde maske dağıtmış ve bebeği olan annelere de çocuk bezi desteğinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Nazilli’de üstü açık otobüs ile evde kalan vatandaşlara moral konseri de verilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER