© © 2022 Nazilli Gündem

Bu haberi okumadan bahar temizliği yapmayın

Nazilli’de bahar aylarının gelmesiyle birlikte temizlik çalışmaları da hızlandı. İlçede yaklaşık 8 yıldır temizlik sektöründe faaliyet gösteren Bensu Temizlik firması, vatandaşların en çok tercih ettiği firma oldu.

Nazilli’nin öncü temizlik firmaları arasında yer alan Bensu Temizlik, hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Ev, ofis, işyeri ve araç temizliği gibi birçok kolda hizmet veren firma, özellikle bahar aylarında yoğun ilgi görüyor. Ramazan bayramı öncesi birçok vatandaşın tercih ettiği firmada ilkbahar yoğunluğu yaşanıyor. Mevsim geçişlerinde yaşanan yoğunluk ile ilgili açıklamada bulunan ve bahar temizliğinin önemine vurgu yapan firma sahibi Kerem Kural, “Kış mevsiminden bahar mevsimine geçtiğimiz bu güzel günlerde ev ve işyerlerini temizleyerek baharın enerjisini yaşam alanlarına doldurmak gerekir. Evlerde ve ofislerde yapılan bahar temizliği ile birikmiş toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz” dedi. İlkbahar aylarında detaylı ve genel temizlik yapılmasının önemine dikkat çeken Kural, “Bahar temizliği yenilenme olarak kabul edilir. İnsanın ruh sağlığına iyi gelir” ifadelerini kullandı.


Bensu Temizlik firması olarak apartman temizliği ve inşaat sonrası temizlik konusunda ilçede en çok tercih edilen firma olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Kural, “Vatandaşlarımızın ortak yaşam alanı olan apartmanların temizliği yaşama kalitesi açısından büyük önem taşır. Bu yüzden apartmanların düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekir. Bizim en önem verdiğimiz konulardan biri apartman temizliğidir. Profesyonel ekibimizle temizlik yaptığımız tüm apartmanlarda temiz ve sağlıklı bir ortam yaratıyoruz” diye konuştu.


İnşaat sonrası temizlik ve dış cephe temizliği konusunda da iddialı olduklarını belirten Kerem Kural, “Cam ve cephe temizliği, inşaat temizliği gündelik temizlikçilerin işi değildir, detaylı çalışma gerektirir. Bensu Temizlik firması olarak bu konuda profesyonel olan personel ve özel temizlik ekipmanlarımız ile çalışmalarımızı yapmaktayız. Bizi işimizde başarılı kılan müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmamızdır” dedi.




 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER