© © 2022 Nazilli Gündem

CHP NAZİLLİ 'DE MUHTARLARA TEBRİK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde ipi göğüsleyen ve göreve başlayan bazı mahalle muhtarlarını tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ilçe yöneticileri ile birlikte Nazilli'deki muhtarlara 'hayırlı olsun' ziyareti başlattı. Yeşil Mahalle, Turan, Sümer, Yeşilyurt ve Muammer Aksoy mahallerini ziyaret eden Sevim, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen ve 100 gündür vatandaşlara hizmet eden muhtarları tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Mahalle muhtarlarına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem  Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın selamlarını ileten Sevim, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Muhtar ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde Nazilli merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceğini söyleyen Sevim, "31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen mahalle muhtarlarımız, yaklaşık 100 günlük hizmet dönemini geride bıraktı. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü olarak vatandaşımıza hizmet eden muhtarlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinliyor, hepsini not alıyoruz. Bu aldığımız notları rapor haline getireceğiz ve belediye başkanlarımızla paylaşacağız. Ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. 82 muhtarımızı da tebrik ziyaretinde bulunacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER