© © 2022 Nazilli Gündem

CHP’li Alptekin iktidara seslendi: Millet artık sizlere gidiyorsunuz diyor

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla iktidarı eleştirdi. Başkan Alptekin, “Nerde milletimizden toplanan milyarlarca lira yardımlar. AFAD ne iş yapar? Zaten milletten aldığınız parayla kahvaltılıkta mı dağıtamadınız!” dedi.

CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Deprem bölgemizde halen daha yaralar sarılmaya çalışılıyor. Başlarını sokacak nispeten sıcak bir çadırı da konteynırı da bulamayan yüzbinlerce insanımız artık umudunu kesti, en azından 60 gün sonra değişecek olan iktidarın ardından alacağı hizmeti, hakkettiği konteynırı, sağlıklı yaşam koşullarını bekliyor.

Peki, deprem bölgesinde yaşayan yurttaşlarımızın çektiği çile bununla mı sınırlı? Çadırlara elektrik sayacı takılmasının ardından, şimdi de deprem bölgesinde ki az hasarlı ya da hasarsız evlerde yaşayan vatandaşlarımızı yüksek kademelerden dolayı 2 bin liraları bulan doğalgaz faturaları vurmuş durumda. 

AKP hükümeti hakikaten giderayak milletin canını yakmaya, çile çektirmeye adeta and içmiş gibi. 
Her ne kadar yaşadığımız büyük deprem felaketi ekonomik krizin sancılarının üzerini örtmüş gibi görünse de AKP’nin vatandaşın yaşadığı her alanda ülkemize çektirdiği çileler, geldiğimiz noktada kuru soğanın tanesinin fiyatı markette 3,5 liraya dayandı. İnanabiliyor musunuz, tek bir kuru soğan 3,5 lira?

İşte AKP’nin bizlere reva gördüğü Türkiye tablosu tam olarak bu. Fukaralık, çile, gam, keder, zam zam zam.
Bakın milyarlarca lira toplandı depremzedelerimiz için, ancak AKP’den gelen açıklama nedir; “kahvaltılık dağıtamıyoruz, önümüz yaz terlik ihtiyacı var” ne denir ki buna?
Nerde milletimizden toplanan milyarlarca lira yardımlar. AFAD ne iş yapar? Zaten milletten aldığınız parayla kahvaltılıkta mı dağıtamadınız!
İşte bu yüzden bu millet artık sizlere, gidiyorsunuz diyor. Son günleriniz, son haftalarınız. Haydi, toplayın pılınızı pırtınızı bahar geliyor bu ülkeye, umut doğuyor, Millet İttifakı hizmet etmeye yeminle milleti için iktidara koşuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER