© © 2022 Nazilli Gündem

CHP’li Alptekin’den Nazilli Belediyesi’ne ait 17 katlı binanın SGK’ya devrine sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Nazilli Belediyesi’ne ait 17 katlı binanın SGK’ya devredilmesine tepki gösterdi. Başkan Alptekin, “Tamam devlet sizsiniz de o zaman 125 milyon borç SGK yapılandırması ile 10 yıl vadeye bölünüp ödenebilecekken Nazilli’nin en önemli merkezindeki binayı peşkeş çekme telaşı neden?” dedi.

CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Nazilli Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Cumhur ittifakı meclis üyeleri epey bir ter dökmüşler.
Gündem maddeleri içinde bulunan Nazilli Belediyesine ait 17 katlı binanın 14 katının 125 milyon TL. Prim borcuna karşılık SGK'ya devri üzerine Cumhur İttifakı meclis üyeleri devlet biziz diye diye boğaz patlatmışlar.

Tamam devlet sizsiniz de o zaman 125 milyon borç SGK yapılandırması ile 10 yıl vadeye bölünüp ödenebilecekken Nazilli’nin en önemli merkezindeki binayı peşkeş çekme telaşı neden? 

Bu satışın AKP iktidarı nedeniyle çıkan büyükşehir yasası gereği hukuki süreç sonucu Aydın Büyükşehir Belediyesine geçen mallar ile ne alakası var?

SGK’ya olan borç neden taksitlendirilmiyor? 

Başkan Özcan’ın Nazilli il olacak diye AKP’ye geçtiği edebiyatı anlatılıyordu ki Mart ayı meclis toplantısında Başkan Özcan’ın boyunu aşan borçları ödeyemediği için AKP’ye geçtiği tescillenmiş oldu.
Halkının iradesini kendi emelleri için satan birinden de başka bir şey beklenmezdi zaten hemşehrilerinin iradesini satan zihniyet şimdi de Nazilli’nin mülklerini devlete peşkeş çekmeye başladı.

Başkan Özcan’a merakımdan soruyorum, madem iktidar partisine geçtin neden borçları ödeme noktasında kolaylıklar sağlanmıyor? Sürekli borç edebiyatı yapacaktın, Devletin kendisine olan borca karşılık belediyenin mülkünü satacaktın o zaman neden AKP’ye geçtin? bu soruların cevabını bekliyorum.

Vatandaşlar adına sorduğumuz her soruya karşı verdiğiniz fütursuzca cevaplara karşı şunu unutmayın ki Nazilli sahipsiz değildir. Nazilli halkının geçmiş yıllarda sizi sandığa gömdüğü günleri unutmayın. 
Ha şunuda söyleyeyim. Siz Ak değil artık Kapkara bir partisinin. 

Siz hiç halkın arasına çıkıyor musunuz? Sizler, vatandaşın halini soruyor musunuz? Tabi ki halkın içine çıkacak yüzünüz yok. Dünyanın en büyük felaketini yaşadığımız bu günlerde afet çadırını bile parayla satan, halkının iradesine sahip çıkmayan, halkını göz göre göre ölüme gönderen kirli zihniyetin aktörlerinden daha ne beklenir ki.

Merak etmeyin genel seçime çok az bir zaman kaldı. Halk size bütün bunların hesabını soracak. Belediyeyi bu hale getirmenin bir bedeli olacak elbette. Boyunuzun ölçüsünü sandıkta alacaksınız efendiler.

Yiyin iktidarın efendileri yiyin. Tıskırana, çatlayana, patlayana kadar yiyin. 14 Mayıs’ta halının altına kusacaksınız nasıl olsa.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER