© © 2022 Nazilli Gündem

CHP’Lİ DEMİR; “YOLCUSUNUZ, YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Buharkent Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Demir, Ak Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u sert sözlerle eleştirdi. Başkan Erol’un ‘taş üstüne taş koymayan’ zihniyetten olduğunu söyleyen Demir, “Boş konuşmayı bir kenara bıraksa da hizmet etmeye uğraşsa belki de o çok hayal ettiği büyükşehir belediyesi adaylığı da gelir” dedi.

CHP Buharkent Gençlik Kolları Başkanı İbrahim, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; AKP’li Buharkent belediye başkanımız taş üstüne taş koyamayan zihniyetten olduğundan, iktidar olarak mazotu 30 liranın üzerine çıkarmak konusunda maharetli olduklarından işi gücü bırakıp Büyükşehirle uğraşıyor.

Boş konuşmayı bir kenara bıraksa da hizmet etmeye uğraşsa belki de o çok hayal ettiği büyükşehir belediyesi adaylığı da gelir.

Ama nerede? Bakın bugün bu çiftçi batmışsa, şoför kontak kapatmışsa; bu, AKP’nin beceriksiz politikalarından başka bir nedenle değildir. Çiftçi iki kez sürdüğü tarlayı bir kez sürmeye başladı.

Memlekette ortadirek aile kalmadı. Fakirleşme aldı başını gidiyor. Yıllarını eğitimle geçiren doktorlar bile üç kuruşa çalışmak zorunda kaldıkları için teker teker yurtdışına gidiyorlar. Yazık değil mi bu memleketin çocuklarına?

Çok başarılı maliye bakanınız altı ay sonra bu memleket bambaşka olacak dedi, beş ay geçti bile… Bekliyoruz bakalım, bir ayda ne değişecek?

Meğer bambaşkadan kastınız mazotun 30 lirayı aşmasıymış… İş sadece mazotla bitse neyse… Mesela mutfak tüpüne gelen zamlar kadınlarımızı yemek pişirirken düşünmeye itiyor. Nedeni de 12 kilogramlık tüpün tam 340 lira olması. Hayat pahalılığı dayanılır gibi değilken, vatandaşlar hizmet beklerken Mehmet beyler Büyükşehir Belediyesi’ne saldırmakla meşgul.

AKP’li Buharkent belediye başkanımız Denizli’deki evine gidip gelirken anlamıyor mu acaba mazotun pahalılığını? Sofrasına konulan yemeğin her geçen gün daha da pahalılaştığını anlamıyor mu acaba?

Hele bir anlatın bakalım bu hayat pahalılığı nasıl bitirilecek Mehmet Bey?

Aman Allah beterinden saklasın siz bir daha tarih vermeyin. Sayenizde millet bu memlekette beterin beteri de var demekten usandı.

Yolcusunuz, yolunuz açık olsun.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER