© © 2022 Nazilli Gündem

Hem eğlendiler hem yardım topladılar

Nazilli Back House Roc Bar’da sokak hayvanları yararına ikinci kez konser düzenlendi. Burak Cem Beydili sahne aldığı PATİ Rock Konser 2’de hayvanseverler gönüllerince eğlendi.

Nazilli Hayvanseverler Derneği, geliri sokak hayvanlarının barınma, gıda ve klinik masraflarında kullanılması için PATİ Rock Konseri düzenledi. İlçenin en hareketli ve eğlenceli mekanlarından olan Back House Rock Bar’ın ev sahipliğinde düzenlenen konsere hayvanseverler büyük ilgi gösterdi. Burak Cem Beydili’nin canlı performansını sergilediği sahnede gönüllerince eğlenen hayvanseverler birçok şarkıda Beydili’ye eşlik etti. Sokak hayvanlarının yararına bilet alan birçok hayvansever, çeşitli kurum ve kuruluşların sponsorluğunda gerçekleştirilen çekilişte birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu. Konsere Didim, Efeler ve Söke gibi çevre ilçelerden de katılım sağlandığı görüldü.

Yaklaşık 3 saat süren konserde açıklamada bulunan Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, “Nazilli’de sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için PATİ Rock Konseri’nin ikincisini düzenledik. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz” diyerek konsere katılan ve bilet alan hayvanseverlere teşekkür etti.

Back House Rock Bar işletmecilerinden Halil Çelik ise yaptığı açıklamada, “Nazilli’de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür konser ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Pati konserinin ilkini 2019 yılında gerçekleştirmiştik. Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. Bu yıl tekrar yapma şansımız oldu. Hem rock seveler hem de hayvanseveler bir arada buluştuk. Çok güzel bir etkinlik oldu. Tüm pati dostlarına teşekkür ederiz. Sosyal sorumluluk anlayışla elimizden geldiğince Nazilli’ye katkı sağlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER