© © 2022 Nazilli Gündem

İLK ZİYARET NTO'DAN!

Nazilli Ticaret Odası, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın çiçeği burnunda başkanı Cihat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Nazilli’de mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün ilk ziyaretçisi Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler oldu. Ziyarette yeni başkan Cihat Öztürk ev sahipliği yaparken, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

"DESTEK OLMANIZI BEKLİYORUZ"
İYİ Parti Nazilli İlçe binasında yaptıkları ziyarette konuşan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ,”Almış olduğunuz görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geldiğince bölgemize katkı vermek için mücadele ediyoruz. Sivil toplum kuruluşların söylemleri bir yere kadar ondan sonra icraat kısmında doğal olarak bizim siyasetçilerle birlikte hareket etmemiz gerekir. Biz de bunu maksimum derecede elimizden geldiğince objektif olarak bütün siyasi partilerle bir arada çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz ama Nazili'mizin ölçeğinde bizlerin çok hızlı bir şekilde bir araya gelme kültürünü geliştirmemiz lazım. Biz bunun eksikliğini yıllardır yaşıyoruz ve bununda acısını çekiyoruz. Nazilli’mize hep beraber güzel işler sunacağımızı ve yeni yatırımlar gelmesi açısından Nazilli Ticaret Odası olarak meclisimiz, yönetim kurlumuz ve çalışanlarımız dahil bugüne kadar gayretlerimizi gösterdik. Bundan sonra da gayret göstererek sorunların önünü açmaya çalışacağız. Biz size desteğiz sizden de aynı şekilde bize destek olmanızı bekliyoruz . Bizi burada ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Gönlünüzce görev yapmanızı nasip olsun. İz bırakacak işler yapmanızı temenni ediyorum,  rüzgar gibi gelip geçenlerden olmayalım" dedi

YÜZÜGÜLER "TEBRİK EDİYORUM"
Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Cihat Öztürk ve tüm yönetim üyelerine öncelikle hayırlı ve olsun dileyerek, “Birçok arkadaşımız, abimiz, benim yakından tanıdığım bildiğim sevdiğim kişiler güzel bir yönetim oluşmuş. Allah nazarlardan saklasın, Allah birliğinizi devam ettirsin. Farklı şekillerde bu oluşumun nasıl bir arada kaldığını, birlikte nasıl işler başardığını en yakinen takip eden birisiyim. Bundan sonrada çok daha büyük işlere imza atacağınızdan en ufak kaygım ve şüphem yok. Yerel yönetiminde şuanda İYİ Partili olmasından dolayı da bu yönetime farklı sorumluluklarda ekleniyor. En basitinden işsizlik ve istihdamla olan sorunlar tahmin ediyorum sizin en çok başınızı ağrıtacak konulardan bir tanesi olacak. Biz Nazilli Ticaret Odası olarak yeni yatırmaların yeni sanayi kuruluşların ardı ardına açılması, tekrar fabrikalar kurulması ile alakalı tüm partili milletvekillerine zaten hazırlamış olduğumuz raporları sunuyoruz. Yerelde de belediye başkanının İYİ Partili olması beklentiyi de yükseltiyor. Bu noktada işsizlikle alakalı biz Nazilli Ticaret Odası olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Tekrar tebrik ediyorum yeni görevinizi” diye konuştu.

Nazilli’de mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ise,"Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel ve güçlü bir yönetim kurduk. Güzel işlere imza atmak, tüm kuruşlarla örgütlerle iyi bir iş birliği yapmakla mümkün oluyor. Bu ziyarette bunun kapısını açar inşallah” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER