© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ Parti Nazilli Teşkilatı bayramlaştı

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı'nın 2'inci gününde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, ilçe başkanı Durmuş Kural'ın başkanlığında yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi. Belediye Nikah Salonu'nda yapılan bayramlaşma törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Genel İdare Kurulu Üyesi Berna Sukas, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat  Engin Özcan, Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli İlçe Başkanı  Durmuş Kural, Aydın İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen programda ilk konuşmayı yapan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, "Tüm İYİ Parti ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız sivil toplum kuruluşu başkanlarımız, değerli üyelerimiz ve başkanlarımız hepiniz hoş geldiniz. Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Aynı zamanda Berna Sukas hanımefendinin genel başkan yardımcılığını sizin huzurunuzda tekrar kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

"18 SAAT ÇALIŞIYORUZ, NAZİLLİ DAHA GÜZEL OLACAK"
İlçe Başkanı Durmuş Kural'ın ardından söz alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Bu bayram işli bir bayram, biraz yorucu bir bayram. Sizlerle birlikte olmak bizim için mutluluk verici. Sizlerle aynı şehirde yaşamak iyi olduğu gibi, burada da aynı salonu paylaşmak çok çok iyi. Sayın genel başkan yardımcımız Berna Sukas hanımefendi hem Nazilli'mize hem Aydın'a büyük bir onur yaşattı" ifadelerini kullandı. Sürecin çok hızlı geliştiğini belirten Özcan, "İyi gittiğimizde inanıyoruz. Hep birlikte çalıştığımız takdirde Nazilli'miz daha güzel olacak diye düşünüyoruz. Günde 18 saate varan tempo ile çalışıyoruz. Sistem yavaş yavaş yani en geç Ekim veya Kasım gibi oturmuş olacak. Gelecek yıl daha sağlam bir bütçeyle ve kendi planladığımız faaliyetlerle daha güzel işler yapacağız.  Yurtdışı görüşmelerimiz de devam ediyor, Yabancı yatırımcıyı Nazilli'ye çekmek istiyoruz. Hep birlikte çalışırsak sistemi daha hızlı kavramış olacağız. Hepinize teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyorum" dedi.


"AYDIN'DAKİ BAŞARIMIZIN YANSIMASI"
Bayramlaşma töreninde partililere seslenen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, "Öncelikle Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın şahsınıza, ailenize Türk Milleti'ne hayırlara vesile olmasını diliyorum. 3 Ağustos 2019 tarihinde genel merkezimizde kurultay çalışması yaptık. Bu kurultay çalışmasında genel idare kurulumuzun seçimi yapıldı. Bu seçimde Aydın'dan iki temsilcimizin genel idare kuruluna (GİK) seçilmesi bizleri oldukça memnun etti. Bu vesileyle hem genel idare kuruluna seçilen hem de Eğitim ve Kültür Başkanlığı'na seçilen Berna Sukas hanımefendiyi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Yine Aydın Milletvekilimiz Aydın Adnan Sezgin bey genel idare kurulundaki görevine devam ediyor. Bunu Aydın'daki başarımızın bir yansıması olarak kabul ediyoruz. İki temsilciyle genel idare kurulunda bulunmamız teşkilatımıza da büyük güç veriyor." dedi. Aydın'da yeni açılması planlanan jeotermal santral ve Aydın Denizli otoyolunun ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili açıklamalarıyla konuşmalarını sürdüren Sarı, AK Parti Aydın milletvekillerine eleştiride bulundu. AK Parti Aydın milletvekillerine 'Bu otoyol ihalesinin tekrar yapılması için yeni bir seçim dönemini beklemek sorunda mıyız?' şeklinde soru yönelten Sarı, tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.


SUKAS, "GURURLUYUZ"
İYİ Parti’nin 4. Olağanüstü Kurultayı’nda,en yüksek oyu alarak Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi seçilen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, bayramlaşma töreni öncesi salonda bulunan tüm masaları tek tek dolaştı. Törene gelen muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Sukas, önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine, "Burada bayramlaşmak için bizimle birlikte olan cesur insanlar olarak nitelendirdiğimiz İYİ Partili dostlarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum" diyerek başlayan Sukas, "Hepinizin Kurban  Bayramı mübarek olsun. Biz siyasi hırsları nedeniyle bir araya gelmiş insanlar değiliz. Bizler bir avuç vatansever Türk genciyiz. Baktık ki ülke çok kötü yönetiliyor.  Ekonomik kriz hepimizin belini büktü. Hepimizin cebine değdi. Türk Milleti yangının içinde. En son yaşlılarımızın kefen parası dediği merkez bankasının ihtiyat akçesi olarak adlandırılan bütçeyi ekonomiye ilave etmek istediler. Bu sebepten dolayı merkez bankası başkanı ertesi günü görevden alındı. Biz buna keyfe keder yönetim sistemi diyoruz. Bize verilen bilgilere göre yeni gelen merkez başkanı da bu ayrılan paranın % 50 kısmını ekonomiye sundu. Ülkemizde o kadar satış yapıldı ama millet olarak niye hiç hissetmedik. Bu hepimizin sorusu. Türk Milleti her geçen gün yoksullaşmaya, her geçen işsizliğin arttığı bir sitem içine dahil oldu. İşte İYİ Parti'yi kurarken biz bunları o günden gördük, bu sistemin yanlış gittiğini gördük ve buna dur demek için İYİ Parti'yi kurduk. Şimdi Türk Milleti genel başkanımız Meral Akşenir'in  söylemlerinin ne kadar doğru olduğunu görüyor ve takdir ediyor. Her gittiğimiz il ve ilçede çok çok güzel yaklaşımlar içinde karşılanıyoruz. Bunun için gururluyuz" şeklinde konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in A Takımı'nda yer alan Sukas, konuşmasının son bölümünde Akşener ile görüştüğünü belirterek "Bugün sayın genel başkan ile yaptığımız görüşmede gün boyu Aydın ilçelerinde bayramlaşma törenlerine katılacağımı ifade ettim. Başkanımızın sizlere çok çok selamı var ve bayramlarınızı kutluyor. Onun adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.


İYİ Parti Nazilli Teşkilatı'nın nikah salonunda gerçekleştirdiği program toplu fotoğraf çekimi ve bayramlaşmayla son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER