© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ PARTİ NAZİLLİ'DE BİRLİK MESAJI

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Başkan Adayı Av. Cihat Öztürk ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın makamında bir araya geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın makamında İYİ Partili Meclis üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Başkan adayı Cihat Öztürk bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. Toplantıya Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, İYİ Partili meclis üyeleri Soner Yelkovan, Mustafa Tınaz, Kadir Mutlu, Adnan Dönmez, Ali Gölgesiz, Bülent Burmaoğlu, Mehmet Bingül, Tuncay Ayas, mevcut başkan Durmuş Kural ve başkan adayı avukat Cihat Öztürk katıldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından çekilen fotoğraf, sosyal medya hesaplarından paylaşılarak 'birlik mesajı' verildi.

Kongre öncesi yaşanan krizin ardından bir araya gelen İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nda birlik ve beraberlik adına çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, " Birlikte yürüdüğümüz yolun ülküsüne inanmışlık, bu yolda her demi yaşamakla ve sebat etmekle ölçülür. Niyetimiz iyiyse, akıbetimiz de daima iyi olacaktır. Allah bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Birliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER