© © 2022 Nazilli Gündem

KORAY AYDIN, BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kuşadası İYİ Parti ilçe binasının açılışı nedeniyle Aydın'a gelen ve ilk ziyaretlerini Nazilli ilçesinde gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Özcan, eşi Aslı Özcan ile birlikte Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İl Başkanı Cemal Sarı ve Koray Aydın'ın eşi Gönül Aydın'ın Nazilli Belediyesi önünde çiçeklerle karşıladı. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Başkan Vekilleri Soner Yelkovan ve Mustafa Tınaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şahsettin Polat ile Mert Öreroğlu, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı yönetimi ve çok sayıda partili ziyarette hazır bulundu. Koray Aydın, 31 Mart yerel seçimleri sonucu Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan'ı tebrik etti.
Ziyarette yerel seçimler ve genel siyaset üzerine sohbet edildi. Aydın, ülke siyaseti ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

 

"HEP BERABER GELECEĞE UMUTLA BAKMALIYIZ"
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın belediye başkanlığında başarılı olacağından emin olduğunu belirten İYİ Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Ben bu kazanılan yerlerde ittifak zeminin doğru inşa edildiğini ve ortaklaşa çalışma sonucu başarıya ulaştığını gördüm.İleriye dönük olarak baktığımızda da bu işin altyapısını oluşturduğumuzu şimdiden görebiliyorum. Çünkü siyaset düşe kalka öğrenilen bir sanattır. Hep söylüyorum, üzerinizde yara bere izi yoksa hiç siyasetçi olamazsınız. Bu tepeden inmeyle olacak bir konu değildir. Bu siyasetin yollarında hem düşeceksiniz hem kalkacaksınız. Yaralı halinizle bile o mücadele etme kültürünü yaşatabilenler, siyasette kalıcı olurlar ve süreklilik arz ederler. Buralarda mücadeleyle kazanılan yerler. Bu bakımdan emeği olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir de bu işlerin görülmeyen kahramanları vardır. Onlar afiş asarlar, direğin tepesine çıkarlar, korku nedir bilmezler, yeri gelir aç kalırlar. Siyasette bu işe emeğini sevgisiyle katabilen insanların, bu işe olan katkısını hiç kimsenin küçümsememesi lazım. Ben siyasete çok küçük yaşta başladım. Bu yüzden bu arkadaşlarım yaşadıklarını bilirim. Onun verdiği mutluluğu hiç bir şey veremez ama bu işin içinde inanç olacak. O inancı samimiyetle birleştirebilirseniz işte bugün ki ortam meydana geliyor. Kimse gelecekten umutsuz olmamalı ve geleceğe her beraber umutla bakmalıyız. Çünkü doğru bir iş yapıyoruz ve doğru adımlar atıyorum. İnanıyorum ki Allah, doğruların ve iyilerin yanında olacaktır. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

"MİLLET İTTİFAKI NAZİLLİ'DE VÜCUT BULDU"
Genel Başkan Yardımcısı  Koray Aydın'ın açıklamalarının ardından konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek başladı. Millet İttifakı'nın komisyonda çok uzun bir süre görüşmeler yaptığını vurgulayan Özcan, "Millet İttifakı gerçekten  Nazilli'de vücut buldu. Ne kadar paydaş varsa hepimiz bir araya geldik. Önceden planlasanız bu kadar büyük bir uyum olacağını kimse tahmin edemezdi. Resmen birbirini tamamlayan, hiç bir dişlisinde hiç bir uyum hatası olmayan, sahada gece gündüz çalışan ve bunun neticesinde tarihi bir başarı elde eden bir ittifak olduk. Bu başarı hikayesini siyasi zafer olarak taçlandırdık. Artık sıra hizmette. Milletimiz bize, kendisine hizmet etme imkanını tanıdı. İnşallah bu noktada da başarılı olacağız. Millet İttifakı olarak Nazilli'mizde ve Aydın'ımızda her daim güzel işler, iyi işler üretmeye çalışacağız. Bizlerden desteğiniz esirgemeyen siz değerli büyüklerimize, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Başkan Kürşat Engin Özcan ve eşi Aslı Özcan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı  Koray Aydın ile eşine Nazilli'ye özgü yerel ürünlerin yer aldığı Uzun  Yaşam Sepeti ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret belediye önünde toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER