© © 2022 Nazilli Gündem

KORAY AYDIN'IN İLK DURAĞI NAZİLLİ OLDU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Nazilli İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri sonucu, Nazilli'de Millet İttifakı'nın İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan'ın başkanlık koltuğuna oturmasından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Aydın, "Türk Milleti adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinin Kuşadası ilçe binasının açılışı nedeniyle Aydın'a geldi. 1999–2001 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak görev yapan deneyimli siyasetçinin Aydın'daki ilk durağı İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı oldu. Genel başkan yardımcısı Aydın'a, İYİ Parti Aydın Milletvekili A. Adnan Sezgin, İl  Başkanı Cemal Sarı ve eşi Gönül Aydın eşlik etti. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, ilçe yönetimi, ilçe gençlik kolları ve çok sayıda partili, heyeti kapıda çiçeklerle karşıladı.

KURAL, "SİZİ MAHCUP ETMEDİK"
Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Kural, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Milletvekili A. Adnan Sezgin ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı'ya teşekkür etti. Daha sonra açıklamada bulunan Durmuş Kural, "Ülkemizdeki siyasetin, özellikle de Aydın'daki siyasetin bu hale gelmesinde, Nazilli Belediye Başkanlığı'nın kazanılmasında büyük emeğiniz var. Bunun farkındayız. Bizlerde sizi mahcup etmedik. 31 Mart yerel seçimlerinde Nazilli'yi almak için elimizden gelen gayreti gösterdik. İl başkanlarımız ve milletvekillerimiz bizlere çok yardımcı oldular. Allah razı olsun hepinizden" dedi.

AYDIN, "KORKUYU YENEN SİZSİNİZ"
Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyarette, İlçe Başkanı Durmuş Kural'a teşekkür eden İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, daha sonra parti binasında bulunan partililere seslendi. Aydın, "Geride bıraktığımız 31 Mart Yerel Seçimleri'ni sadece bir mahalli seçim olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Bu seçimin çok daha farklı bir anlamı olduğunu bugün ülkemizde herkes görüyor. Şunu kabul edelim. İYİ Parti'nin varlığıyla beraber tüm siyasi dengeler altüst olmuştur. Şu anda yapılan bütün seçimlerde diğer partiler vardı. Tek değişiklik var. İYİ Parti kuruldu, bir parti ilave oldu. Bu kararlı insanlar topluluğu Türk siyasetine damga vurmuştur. Özellikle Nazilli'nin Aydın'daki ve Türk siyasetindeki önemini bilen birisiyim ve buranın oluşumunda az çok katkısı olan bir arkadaşınızım. Siz bizi mahcup etmediniz. Bu emeği siz verdiniz, bu başarı size ait. Türk Milleti adına hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız Meral Akşenir'in söylediği gibi artık Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bu yeni dönem kendi şartları içerisinde Türk Milleti'nin önüne yeni bir ufuk açmıştır. Bu halkımız tarafından da görülmektedir. Korkuyu yenen sizsiniz arkadaşlar, bunu unutmayın" dedi. Koray Aydın'ın konuşmasını uzun süre alkışlayan İYİ Partililer, genel başkan yardımcısı ve eşi ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. İYİ Partili heyet Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı makamında ziyaret etmek üzere ilçe teşkilatından ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER