© © 2022 Nazilli Gündem

KURAL Adaylıktan Çekildi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın 'Tek adayla seçime gidiyoruz' paylaşımının ardından sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan Durmuş Kural, yeni bir basın açıklamasında bulundu. Kural, yazılı basın açıklamasında adaylıktan çekildiği ve Av. Cihat Öztürk’ün oluşturacağı yönetimi canı gönülden destekleyeceğini belirtti.

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nda mevcut başkan Durmuş Kural, yazılı basın açıklaması ile adaylık krizinde son noktayı koydu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Ankara’daki görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde basın bildirisinde adaylıktan bulunan Kural, adaylıktan çekildiğini duyurdu.
Durmuş Kural yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün partimizde şölen havasında delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Partimizin ilerlemesi, güçlenmesi adına duygusal ve kişisel beklentilerle değil, kapsayıcı ve bütünleştirici bir süreci inşa etmek için arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonunda tek liste ile seçime gidilmesinin uygun olduğu sonucuna vardık. Delege seçimlerimiz öncesi Belediye Başkanımız, partimin tabanı, karar organları ve kanaat önderleri ile istişare ederek vardığımız mutabakata sadık kalacağımı beyan eder, Teşkilatımız uygun gördüğü takdirde Nazilli’deki başarılı çalışma programımızı Aydın geneline taşıyarak partimize faydalı olacağımı düşündüğüm İl Yönetiminde yer almak istediğimi belirtirim. Av. Cihat Öztürk’ün oluşturacağı yönetime canı gönülden destek vereceğimi ve İYİ Parti Ailesi’nin bir ferdi olarak büyük emeklerle kurulmuş partimizin her daim emrinde olduğumu kamuoyuna duyururum".

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER