© © 2022 Nazilli Gündem

Muhtar Adayı Çelik, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Dallıca Muhtar Adayı İsmail Çelik, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Çelik, gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla görüşüp fikir alışverişinde bulunuyor.

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdare Yerel seçimleri için çalışmalar aralıksız devam ederken, Nazilli'ye bağlı Dallıca Mahallesi'nde muhtar adayı olan İsmail Çelik, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. “Daha iyi bir Dallıca için hizmette sınır tanımayan muhtar” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Çelik, bir araya geldiğini mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek not alırken, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. 

Doğup büyüdüğü Dallıca Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini ve çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını söyleyen Çelik, “Öncelikle ilgi ve desteklerinden dolayı Dallıca halkına çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerim sırasında büyük teveccüh gösteriyorlar. Eğer halkımız 31 Mart’ta bu onurlu görevi layık görüp beni muhtar seçerse Dallıca mahallemizde yerel yönetim hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için elimden geleni yapacağım. Her türlü sorun ve sıkıntıda mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızın yanında olacağım” diye konuştu.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER