© © 2022 Nazilli Gündem

Muhtar adayı Ünoğlu dur durak bilmiyor

İsabeyli Mahallesi’nde muhtar adaylığını açıklayan Aşkın Ünoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ünoğlu, kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerinden destek istiyor. 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden İsabeyli Mahallesi Muhtar dayı Aşkın Ünoğlu, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Uzun yıllar esnaflık yaptığı mahallenin sevimlen isimlerinden biri olan Ünoğlu, mahallede yaşayan vatandaşlar ile sık sık sohbet eden Ünoğlu, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. Seçimden zaferle ayrılmak için dur durak bilmeden çalışan Ünoğlu, bir araya geldiği vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak yapılacak olan seçimlerinde kendisine ve ekibine destek istiyor. 

Mahallede yaşayan her bireye ulaşmak için yoğun çaba gösteren Ünoğlu, “Öncelikle Ramazan ayının başta İsabeyli’miz olmak üzere şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya; huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim. Ekip arkadaşlarımla çıktığım bu yolda İsabeyli’ye hizmet edebilmek için tüm vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlarla fikir alışverişinde bulunuyorum. Mahallemizin sorunlarının yanı sıra mahalle sakinlerimizin de istek ve taleplerini dinliyorum. Allah’ın izni ve İsabeyli halkının desteğiyle muhtar seçilirsem ekibimle birlikte mahalleme birçok hizmet yapacağım. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri ilgileri ve güler yüzüyle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER