© © 2022 Nazilli Gündem

Muhtar Adayı Ünoğlu İsabeylileri sandığa davet etti

İsabeyli Mahallesi Muhtar Adayı Aşkın Ünoğlu, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde vatandaşları oy kullanmaya davet ederek, destek istedi.

Türkiye'de 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere sayılı günler kaldı. Nazilli İsabeyli Mahallesi’nde yaklaşık 3 ay önce adaylığını açıklayan ve o günden bu yana çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Aşkın Ünoğlu, seçmenleri sandığa davet etti. İsabeyli’nin sevilen esnaflarından olan Ünoğlu, değişimden yana olan İsabeylili hemşehrilerinden destek istedi.

İyi bir ekiple yola çıktığını ve İsabeyli’ye hizmet etmek için heyecanla beklendiğini söyleyen Ünoğlu, “Artık söz vatandaşın, pazar günü tüm vatandaşlarımızın sandığa giderek oy kullanmasını istiyorum. Çünkü oy kullanmak vatandaşlık görevidir. Seçme ve seçilme hakkı ise demokrasinin en önemli özelliği” dedi. Seçim sürecinde çok çalıştığını vurgulayan Ünoğlu, “Mahallemizde yaşayan tüm esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hepsinin elinin sıktık, her biriyle sohbet ettik. İsabeyli halkının sorunlarını dinleyip çözüm önerilerimizi onlarla paylaştık. İstek ve talepleri tek tek not ederek projelerimizi anlattık. Her bir vatandaşımıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onların takdiriyle seçildiğim halde ekibimle birlikte mesai saati gözetmeksizin mahalleme hizmet getirmek için çalışacağım” diye konuştu.

Diğer muhtar adaylarına da başarılar dileyen İsabeyli Muhtar Adayı Aşkın Ünoğlu, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin başta İsabeyli Mahallesi olmak üzere, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER