© © 2022 Nazilli Gündem

NAZ NAZ hocasını buldu!

Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Yavuz İncedal ile anlaşma sağladı.


Nazilli Belediyespor'da yeni teknik direktör belli oldu. Siyah İnciler, Yıldırım Demirören Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde deneyimli teknik adam Ahmet İncedal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde açıklama yapan İncedal, "Beni böylesine köklü bir kulübe getirdikleri için yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Nazilli bir futbol kenti, spor kültürü yüksek olan bir şehir. Takımına sahip çıkan, takımını sonuna kadar destekleyen, zor günlerde dahi Türkiye'nin en uzak köşelerine kadar giden müthiş bir taraftar kitlesine sahip. Böyle bir kente, hedefleri olan bir kulübe hizmet edecek olmaktan dolayı mutluyum. Türkiye'nin birçok yerinde teknik direktör olarak çalıştım. Ben futbolun bir hizmetkarıyım. Bu çalışmalar sırasında birçok yerde başarılar elde ettik ama bu başarıda takım ruhu, takım bütünlüğü, bir aile ortamı, yönetimi, teknik heyeti, taraftarı, basın mensupları ve futbolcularıyla bütünleşerek gerçekleştirdik. Ben başarının bu şekilde oluştuğuna inanan insanım. Görevimde en iyi şekilde futbol kültürü olan, müthiş bir taraftarı olan Nazilli'ye de en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum." dedi.


Nazilli Belediyespor'un 1 yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Yavuz İncedal'ın ekibinde ise yardımcı antrenör Rıfkı Ekenler, atletik performans antrenörü Cengiz Tarım ve kaleci antrenörü Sinan Özdoğan yer alıyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER